آموزش ها-هاست نگار

الگوریتم مرغ مگس خوار چیست؟

 

گوگل از الگوریتم های مختلفی از جمله پنگوئن، پاندا و مرغ مگس خوار استفاده می کند تا مرتبط ترین و مفیدترین نتایج جستجو را به همه ارائه دهد. هر یک از اینها عبارات جستجوی وارد شده را به روش های مختلفی تفسیر می کنند. این الگوریتم ها تضمین می کنند که نتایج جستجوی تولید شده برای کاربران با کیفیت بالا، مبتنی بر مکان و سازگار با موبایل باشد. پیش از این، نگاه عمیق‌تری به الگوریتم های Rankbrain و Panda داشتیم. در این مقاله، ما نگاهی متمرکز بر سئو به یکی دیگر از الگوریتم های گوگل بنام مرغ مگس خوار (Google Hummingbird) انداخته ایم.
 
مرغ مگس خوار گوگل چیست؟
به روز رسانی مرغ مگس خوار گوگل در سال 2013 به عنوان یک اصلاح اساسی در الگوریتم جستجوی اصلی موجود معرفی شد. هدف اصلی آن بررسی هدف پشت جستجوها بود. این به جای تطبیق کلمات با وب سایت های بسیار قابل اعتماد و دارای رتبه بهتر، از ارائه نتایج مرتبط تر پشتیبانی می کند.
همانطور که می دانید نام محصولات گوگل همیشه جذابیت خاصی داشته و انتخاب کلمات پاندا، پنگوئن و مرغ مگس خوار نیز از این قاعده مستثنی نیست. شاید جالب باشد که توجه داشته باشید که گوگل در انتخاب نام این الگوریتم بسیار دقت کرده است. زیرا مرغ مگس خوار در واقع پرنده ای است که به سرعت و دقت شهرت دارد.
علاوه بر دنیای واقعی، این پرنده با دقت و سرعت متن شما را در دنیای وب بررسی می کند و سعی می کند با شناسایی کلمات هم‌خانواده و مترادف، نزدیکترین نتایج را به کاربر معرفی کند.
 
طرز کار الگوریتم مرغ مگس خوار
این الگوریتم بر پایه گراف دانش گوگل (Google Knowledge Graph) و جستجوی معنایی (Semantic search) عمل می کند.
گراف دانش یک پایگاه اطلاعاتی از داده‌‌ها، با موضوعات متفاوت است. با جمع آوری اطلاعات مفید از تمام اینترنت بهترین نتایج از عبارات جستجو شده کاربر و هر آنچه که به آن جستجو مربوط می شود را نمایش می دهد. نتیجه هر جست و جو تنها یک کلمه نبوده بلکه یک هدف است. برای مثال زمانی که شما سن یک فوتبالیست را در گوگل جستجو می کنید گوگل علاوه بر سن آن فوتبالیست اطلاعات دیگری مانند بیوگرافی، خانواده، تیم ها و جوایز دریافت شده این فوتبالیست را نیز به شما نشان می دهد.
 
در جستجوی معنایی هم گوگل با توجه به تاریخچه جستجو، موقعیت مکانی و اطلاعات اکانت شما بهترین و دقیق ترین نتایج را در اختیار شما قرار می دهد. با وارد کردن اولین کلمه از جستجوهای قبلی می‌‌توانید به لیستی از نتایج که قبلا از آن‌‌ها استفاده کردید دست پیدا کنید.
جستجوی معنایی با جستجوی کلمه به کلمه کاملا تمایز دارد، امروزه کلمات اضافه مانند از، در، به، با و … شامل جستجو نمی شوند و همین امر باعث قوی تر شدن موتورهای جستجو نسبت به گذشته است. این الگوریتم از جستجوی صوتی نیز بهره می گیرد و زمانی که فرد شفاها از گوگل سوال می پرسد با دقت در مفهوم، همه کلمات را پردازش کرده و پاسخ می دهد.
 
مرغ مگس خوار و جستجوی صوتی
جستجوی صوتی از زمان معرفی سیری در آیفون در سال 2011 در حال افزایش بوده است. امروزه، این جستجوگر مقدار قابل توجهی از موتورهای جستجوی کلی دریافتی مانند گوگل را کنترل می کند، به طوری که 42 درصد از کاربران اولیه در بریتانیا روزانه از جستجوی صوتی استفاده می کنند. به همین دلیل است که گوگل می‌خواهد هدف جستجوی شما را درک کند. مرغ مگس خوار زبان طبیعی گفتاری را موثرتر از الگوریتم های قبلی می فهمد. این کار با نگاه کردن به تک تک کلمات کلیدی برای رمزگشایی هدف و ارائه نتایج با کیفیت بهتر انجام میپذیرد.
 
فرصت های SEO از مرغ مگس خوار
الگوریتم مرغ مگس خوار همان تأثیر گسترده ای را که دیگران در گذشته داشتند بر رتبه بندی ها نداشت. اگرچه، تجربه را برای کاربر بهبود بخشید. با این حال، به دلیل تمرکز بر نتایج محلی و صوتی، بهینه سازی محتوای شما برای آن ممکن است تأثیر مثبتی بر رتبه بندی داشته باشد. شما باید زبان عامیانه را که مردم هنگام جستجوی محصولات و خدمات استفاده می کنند در نظر بگیرید و آن را در محتوای خود بگنجانید. همچنین باید داده‌های مکان کسب‌وکارتان را با استفاده از «Google» تکمیل کنید. این اطلاعات تضمین می کند که سایت شما در جستجوهای محلی به مخاطب مورد نظر برسد.
 
اساساً باید مرغ مگس خوار را به عنوان یک فرصت سئو ببینید. وب‌سایت‌هایی که می‌توانند به‌طور هوشمندانه پاسخ‌های محبوب‌ترین جست‌وجوهای Google را شناسایی و منتشر کنند، می‌توانند به منبعی قابل اعتماد برای موضوعات فردی تبدیل شوند.
 
 
چگونه توجه الگوریتم مرغ مگس خوار را جلب کنیم؟
این الگوریتم روی موارد زیر تاکید دارد. با رعایت این موارد می‌‌توانید رتبه بهتری در صفحات نتایج جستجو داشته باشید:
  • بهینه کردن کلمات کلیدی
با وجود هوش مصنوعی و پیشرفتی که گوگل از گذشته تا به امروز کرده دیگر نیازی نیست که خط به خط کلمات کلیدی را تکرار کنیم؛ که اینجوری خواننده هم خسته کننده نشود و می توان به جای آن از کلمات مترادف، متضاد و هم چنین عبارات مرتبط استفاده کرد.
  • از زبان مناسب موضوع استفاده کنید
چیزی که برخی سایت ها از آن استفاده نمی کنند، استفاده از زبان مناسب صنعت در محتوای خود است. این کار گاهی اوقات به دلیل ترس از متوجه نشدن خوانندگانی که ممکن است با موضوع یا حوزه خاصی آشنا نباشند، انجام می شود. با این حال، نوشتن محتوایی که شامل اصطلاحات مناسب باشد می تواند به گوگل نشان دهد که سایت شما معتبر و ارزشمند است.
بهینه سازی انکر تکست به این معنی است که باید آن ها را به گونه ای انتخاب کرد که با محتوای سایت مرتبط باشد در غیر این صورت، هر چقدر هم که انکر تکست های جذابی داشته باشید، مادامی که ربطی به محتوای صفحه نداشته باشند، از نظر گوگل بی ارزش هستند.
  • نوشتن مقالات کوتاه
درست است که مقالات طولانی و جامع برای سئو و اعتبار وب‌سایت شما عالی هستند و خوانندگان زیادی هستند که این مقالات را دوست دارند، اما اگر هر پستی که منتشر می کنید یک هیولای 3000 کلمه ای باشد، ممکن است برای برخی از خوانندگان خسته کننده و کسل کننده باشد. به همین دلیل طول محتوای خود را با هم متعادل کنید و تا جایی ادامه دهید که نیاز خواننده بر طرف شود.
  • محتوای تصویری را به پست های خود اضافه کنید
فیلم‌ها و حتی بخش‌های ساده مانند نمودارها، جداول، گراف‌ها، کمیک‌ها، آیکون‌ها و … ادویه پست‌های سایت شما هستند. این عناصر وقتی در میان متون طولانی استفاده می‌شوند، جذابیت آن را افزایش می‌دهند و به کاربر کمک می‌کنند متن را با علاقه بیشتری دنبال کند. بنابراین این قسمت مهم را هرگز از دست ندهید.
 
در این مقاله الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل(Google Hummingbird) را معرفی کردیم، امیدواریم این مقاله آموزشی برای شما مفید بوده باشد. برای دیدن باقی آموزش ها میتوانید وارد منوی پشتیبانی بخش آموزش ها شوید، در صورتی که درباره این آموزش به مشکل یا سوالی برخورد کردید، میتوانید آن را در بخش دیدگاه بیان کنید. 
 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

خرید هاست

 

آموزش های مرتبط