اگر به صفحات اصلی برخی از وب سایت های مورد علاقه خود نگاهی دقیق بیندازید، متوجه خواهید شد که بسیاری از آنها نسبتا شبیه به هم هستند، که این تصادفی نیست. از این گذشته، طراحی صفحه اصلی وب سایت برای موفقیت یک سایت ضروری است، و این به معنی شامل همه عناصر کلیدی از شروع کار است.
در این مقاله، شما را با ده مورد از رایج ترین عناصر در طراحی صفحه اصلی وب سایت آشنا می کنیم، چرا باید آنها را داشته باشید، و چگونه آن را به روش صحیح انجام دهید.
1. لوگو و عناصر نام تجاری
تقریباً هر وب سایتی که بازدید می کنید یک لوگو مخصوص دارد. در واقع، شما احتمالاً بسیاری از آنها را تنها از طریق لوگوهایشان بشناسید، که این کار چیزی در مورد قدرت برندسازی به شما می گوید.
لوگوها معمولاً در سمت راست بالای صفحه اصلی شما نمایش داده می شوند زیرا اولین جایی است که چشمان کاربر به آن جلب می شود. با این حال، میتوانید لوگوی خود را در نوار هدر یا بخش اول صفحه وسط قرار دهید.
اما به خاطر داشته باشید، هر جا که لوگوی خود را قرار می دهید، باید به راحتی قابل تشخیص باشد و به اندازه کافی بزرگ باشد که بازدیدکنندگان بتوانند آنچه را که می گوید تشخیص دهند.
2. بخش ویژگی های شرکت
بخش ویژگی ها معمولاً از یک تصویر بزرگ یا نمایش اسلاید تشکیل شده است و دقیقاً زیر نوار هدر قرار می گیرد. مقصود این بخش، این است که به بازدیدکنندگان این ایده را بدهد که از بقیه وب سایت شما چه انتظاری داشته باشند.
یکی از اشتباهات بسیاری از صفحات اصلی این است که آنها فقط از بخش های جلویی سایت برای اهداف زیبایی استفاده می کنند. به طور خلاصه، اگر این بخش های سایت را بدون ارائه هیچ گونه اطلاعاتی، مانند موفقیت ها و شعار خود هدر می دهید، کار اشتباهی انجام می دهید.
3. دعوت به عمل (CTA)
در نهایت، هر وب سایتی یک هدفی دارد که میخواهد به آن برسد. که این میتواند با وادار کردن کاربران به خرید چیزی از شما، دادن ایمیل خود و موارد دیگر همراه باشد.
ساده ترین راه برای ترغیب بازدیدکنندگان به انجام کاری این است که در جایی که کاربران وارد می شوند، از آنها سوال بپرسید. این کار می تواند اضافه کردن یک دکمه یا فقط متن ساده باشد، اما هر کدام را که انتخاب کنید، باید از بقیه عناصر موجود در شما متمایز باشد و در صفحه اصلی باشد.
یک راه آسان برای انجام این کار استفاده از رنگ های متضاد است. انتخاب کلمات شما نیز نقش مهمی ایفا می کند، بنابراین آنها را به دقت بررسی کنید.
4. منوهای واضح
بازدیدکنندگان برای حرکت در وب سایت شما در اولین قدم به منوها نیاز دارند. یک منو باید جز اولین مقادیری باشد که آنها در صفحه اصلی شما می بینند و باید هم بسیار خوانا و هم برای استفاده آسان باشد. همانطور که در اکثر سایت ها مشاهده میکنید، منوها اغلب لوگو و CTA های شما را در خود جای می دهند، که آنها را به یکی از مهم ترین عناصر طراحی وب سایت تبدیل می کند.
5. طرح رنگی چشم نواز
یکی از جنبه های کلیدی طراحی صفحه اصلی وب سایت، رنگ هایی است که استفاده می کنید. رنگها فقط یک سبک نیستند، آنها میتوانند به هدایت چشم کمک کنند، تجربهای دلپذیرتر ایجاد کنند و بر افکار مردم در مورد برند شما تأثیر بگذارند.
معمولاً توصیه می شود چند رنگ را انتخاب کنید که به خوبی با هم سازگار باشند و از آنها در سراسر وب سایت خود استفاده کنید. برای برخی از عناصر، مانند CTA ها و منوها، باید مطمئن شوید که از رنگ هایی استفاده می کنید که برجسته تر می شوند.
6. تصاویر برند
تصاویر بخش قابل توجهی از طراحی های بیشتر وب سایت ها و صفحات اصلی را تشکیل می دهند. تصاویری که انتخاب میکنید نباید فقط محض پر کردن باشند، آنها باید به بازدیدکنندگان ایده بدهند که چه چیزی به آنها ارائه میدهید و برند شما چیست.
اگر میتوانید، عکسهای زیادی بگیرید و سعی کنید در کل صفحه اصلی خود، از گالریها استفاده کنید. برای مثال، بخش ویژگی شما بهترین مکان برای شروع است.
در حالی که استفاده از تصاویر عالی است، شما همچنین باید آنها را بهینه کنید تا مطمئن شوید که سرعت سایت شما را کاهش نمی دهند. اگر از وردپرس استفاده می کنید، ابزاری مانند Optimole می تواند به طور خودکار بهینه سازی تصویر را برای شما انجام دهد.
7. تایپوگرافی بسیار خوانا و جذاب
ممکن است فکر کنید انتخاب فونت خیلی مسئله مهمی نباشد، اما مهمتر از آن چیزی است که اکثر مردم تصور میکنند. فونت های مناسب می توانند وب سایت شما را به دلیل خواندن روانتر، در دسترس تر کنند. به علاوه، همیشه موضوع سبک وجود دارد زیرا می توانید از فونت ها به عنوان یک عنصر بصری استفاده کنید.
فونت هایی که استفاده می کنید به علایق شخصی شما بستگی دارد. با این حال، توصیه میکنیم به طرحهای کلاسیکی که خوانا هستند پایبند باشید و سبکهای جالبتر را برای لوگو و سایر عناصر برند خود ذخیره کنید. به خاطر داشته باشید، هر فونتی که در صفحه اصلی خود استفاده می کنید از آن در سرتاسر سایت نیز استفاده می شود، بنابراین آنها را با دقت انتخاب کنید!
8. نظرات اجتماعی
در حالت ایدهآل، صفحه اصلی شما باید باعث اعتماد بازدیدکنندگان شود، به خصوص اگر کسب و کاری دارید. یکی از بهترین راهها برای رسیدن به این هدف این است که به کاربران نشان دهید که توصیههای خوبی از مشتریان قبلی دریافت کردهاید.
برای انجام این کار، بهتر است در صفحات اصلی از نظرات (مانند توصیفات و بررسی ها) استفاده کنید. اگر میخواهید نظرات اجتماعی را در صفحه اصلی خود بگنجانید، توصیه میکنیم به تعداد انگشت شماری از نظرات رضایت دهید، در این صورت به نظر نمیرسد که در حال تعریف بیش از حد خود هستید.
9. اطلاعات در مورد تیم و/یا محصولات شما
چه به صورت انفرادی یا به عنوان بخشی از یک تیم کار کنید، همیشه گزینه ایده عالی است که به بازدیدکنندگان کمک کنید تا نام خود را نشان دهند. بهترین مکان برای گنجاندن کمی اطلاعات در مورد شما و تیمتان در صفحه اصلی شما است، بنابراین هیچکس آن را از دست نمیدهد.
شما همچنین می توانید یک صفحه اختصاصی درباره با اطلاعات بیشتر اضافه کنید، اما دیدن اعضای تیم به طور مستقیم همیشه لذت بخش است. اگر از وبسایت خود برای فروش محصولات و/یا خدمات استفاده میکنید، آنها همچنین به بخش مخصوص خود نیاز دارند، جایی که بازدیدکنندگان میتوانند یک نمای کلی از آنچه خرید میکنند دریافت کنند.
10. اطلاعات تماس
هر نوع وب سایتی که اجرا می کنید، یک عنصر وجود دارد که شما نباید فراموش کنید و آن اطلاعات تماس است. برای کسبوکارها، میتوانید شماره تلفن و آدرس را در کنار ایمیل اضافه کنید. برخی از صفحات اصلی تمام این اطلاعات را در نوار فوتر اصلی اضافه می کنند تا یافتن آن آسان تر شود.
اگر یک سایت تجاری راه اندازی نمی کنید، فرم تماس احتمالا بهترین روشی است که با استفاده از آن، بازدیدکنندگان می توانند به سرعت با شما تماس بگیرند، و ممکن است به شما کمک کند تا مشتریهای بیشتری داشته باشید. در مورد اینکه کجا آن را اضافه کنید، معمولاً می توانید فرم های تماس را در انتهای صفحه اصلی خود یا در صفحات خود بگنجانید.
در این آموزش 10 عنصر طراحی صفحه اصلی وب سایت موفق را معرفی کردیم. امیدواریم این مقاله آموزشی برای شما مفید بوده باشد، برای دیدن باقی آموزش ها میتوانید وارد منوی پشتیبانی بخش آموزش ها شوید، در صورتی که درباره این آموزش به مشکل یا سوالی برخورد کردید، میتوانید آن را در بخش دیدگاه بیان کنید.
آموزش های مرتبط:
آموزش نصب افزونه در وردپرس
آموزش غیر فعال کردن افزونه در وردپرس
مزایای چند زبانه کردن وبسایت
نحوه پاک کردن کش DNS
فعال سازی احراز هویت دو مرحله ای وردپرس
سئو کلاه سیاه چیست؟ – 7 تکنیک خطرناک که به سایت آسیب میزند