آموزش ها-هاست نگار

Pogo Sticking چیست؟ روش های جلوگیری از ایجاد پوگو استیکینگ

آنچه در این مقاله خواهید آموخت:

Pogo Sticking چیست؟

تاثیر Pogo Sticking بر سئو سایت

آیا Pogo Sticking همان Bounce Rate است؟

روش های جلوگیری از ایجاد پوگو استیکینگ

جمع بندی

 

حتما شما هم به عنوان صاحب یک سایت و یا مدیر آن، سعی در بهینه سازی سئو آن داشته اید. یکی از موارد مهم در بهینه سازی سئو که میبایست به آن رسیدگی کرد، Pogo Sticking است.


قطعا برای شما هم پیش آمده است که عبارت مدنظر خود را در اینترنت جستجو کنید و پس از ورود به چندین سایت و خروج از آنها، تازه سایتی را که دربردارنده پاسخ شماست بیابید. این عمل را پوگو استیکینگ می نامند.

اگر میخواهید بیشتر راجع به Pogo Sticking و تاثیر آن بر سئوی سایت بدانید، در این مقاله همراه ما باشید.

 

 

Pogo Sticking چیست؟

هنگامی که کاربر در بستر اینترنت به دنبال پاسخ سوال خود میگردد، این عمل که به یک سایت وارد و سپس از آن خارج میشود، تا زمانی که پاسخ خود را بیابد، را پوگو استیکینگ می گویند.

ٌWhat Is Pogo Sticking?

هر بار که یک کاربر وارد سایت شما میشود، پاسخ خود را نمی یابد و از آن خارج میشود، یک Pogo Sticking برای سایت شما محسوب میشود. پس هر چه این عمل توسط تعداد بیشتری از کاربران انجام شود، نرخ پوگو استیکینگ سایت شما افزایش می یابد.

شاید برای شما جالب باشد که بدانید پوگو استیکینگ یکی از عوامل مهم در الگوریتم رنک برین نیز هست! برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این الگوریتم گوگل، میتوانید مقاله زیر را مطالعه کنید:

⇐ الگوریتم رنک برین Rank Brain چیست؟

 

 

تاثیر Pogo Sticking بر سئو سایت

حتما تا به اینجای مقاله متوجه شده اید که پوگو استیکینگ تاثیر منفی بر سئو سایت دارد. علت این امر آن است که، ورود و خروج کاربر به یک سایت در زمان کم، این قضیه را به گوگل می فهماند که تجربه کاربری از سایت شما بد بوده است. البته ممکن است لزوما دلیل این خروج ضعیف بودن محتوای شما نباشد، ولی برداشت گوگل این قضیه است.

Pogo Sticking

به این ترتیب به دلیل عدم رضایت کاربران از سایت، گوگل جایگاه آن را به رتبه های پایین تر منتقل میکند. زیرا همانطور که میدانید، یکی از اولویت های مهم گوگل برای رتبه بندی سایت ها، تجربه کاربری است. باید بدانید که 5 تا 7 ثانیه ابتدای ورود کاربر به سایت، تعیین کننده این است که کاربر میخواهد در سایت شما بماند و یا از آن خارج شود.

همچنین لازم است بدانید که خود گوگل طرحی را برای جلوگیری از ایجاد تعداد زیادی پوگو استیکینگ برنامه ریزی کرده است. هنگامی کاربر وارد سایتی میشود، پاسخ خود را نمی یابد و از آن خارج میشود؛ در بخش نتایج جستجو و زیر سایتی که از آن خارج شده است، بخشی با نام ” People Also Search for ” یا ” دیگران این موارد را هم جستجو کرده اند ” اضافه میشود.

در این باکس جدید، عباراتی که مشابه عبارت سرچ شده توسط کاربر است را نشان میدهد. درواقع بازگشت دوباره کاربر به صفحه نتایج اعلام عدم دریافت پاسخ توسط کاربر است. پس با توجه به عبارت سرچ شده توسط او، عبارات مشابهی که پیش از این توسط دیگر کاربران جستجو شده بود را به او نمایش میدهد.

 

 

آیا Pogo Sticking همان Bounce Rate است؟

ممکن است برخی از افراد تصور کنند پوگو استیکینگ همان بانس ریت است. این تصور غلط است! بانس ریت یا همان نرخ پرش درواقع به شما نشان میدهد که چه تعدادی از کاربران پس از ورود به سایت شما، بدون هیج تعاملی با سایت از آن خارج شده اند. اما همانطور که متوجه شدید، پوگو استیکینگ ملزم به ورود به سایت از طریق نتایج جستجو، خروج از آن و ورود به سایت دیگری است.

آیا Pogo Sticking همان Bounce Rate است؟

البته به طور کلی افزایش این دو موجب تخریب سئو سایت شما میشود؛ پس شما باید با انجام روش هایی آنها را در سایت خود کاهش دهید. به این ترتیب سئوی بهینه تری برای سایت خود خواهید داشت.

اگر تمایل دارید اطلاعات بیشتری راجع به نرخ پرش و تاثیر آن در سئو کسب کنید، میتوانید مقاله زیر را مطالعه کنید:

⇐ نرخ پرش چیست؟ – تاثیر آن بر سئو سایت

 

 

روش های جلوگیری از ایجاد پوگو استیکینگ

اکنون که متوجه مفهوم پوگو استیکینگ و تاثیر آن بر سئو سایت شده اید، نوبت به آن میرسید که راهکار هایی را جهت جلوگیری از ایجاد Pogo Sticking به شما بیاموزیم. در ادامه این روش ها را برای شما نام برده و توضیح داده ایم:

 Pogo Sticking

 

ایجاد بخش سوالات متداول در محتوا

ایجاد بخشی در سایت با موضوع سوالات متداول میتواند یکی از روش های عالی برای کاهش پوگو استیکینگ باشد. زمانی که شما سوالات و پاسخ های مرتبط با محتوا را در جلوی چشم کاربران قرار دهید؛ دیگر کاربر نیازی ندارد برای یافتن پاسخ سوال خود به صفحه نتایج جستجو بازگردد.

شما با این کار علاوه بر اینکه پاسخ سوال کاربر را بصورت مستقیم به او عرضه کرده اید و این امر موجب شده Pogo Sticking کاهش یابد؛ هضم مطلب را نیز برای کاربران ساده کرده اید.

 

طراحی ریسپانسیو سایت

سایت خود را به نحوی طراحی کنید که تمامی افراد با وسیله های مختلف (مانند: لپ تاپ، موبایل، تبلت و …) بتوانند به سادگی از آن استفاده کنند و نمایش سایت به درستی برای آنها انجام شود.

در واقع شما با در نظر گرفتی راحتی تمامی کاربران، حتی اگر یک کاربر بیشتری جذب کنید؛ نرخ تبدیل سایت خود را افزایش میدهید. دقت کنید که اگر سایت فروشگاهی دارید، تنها به فکر جذب مشتری نباشید، بلکه راحتی استفاده از سایت را برای تمامی کاربران فراهم کنید.

 

بهبود UX سایت

UX یا همان تجربه کاربری، تاثیر به سزایی در کاهش Pogo Sticking دارد. باید دقت کنید که با توجه به نوع سایت خود، بخش هایی که بیشتر مورد نیاز کاربر هستند را در دسترس قرار دهید. همچنین موارد اضافه را سعی کنید در جلوی چشم کاربر نگذارید.

Pogo Sticking

اگر میخواهید راجع به UX و فاکتورهای مهم در طراحی آن بیشتر بدانید، پیشنهاد میکنیم مقاله زیر را مطالعه کنید:

⇐ UX چیست؟ + فاکتورهای مهم در طراحی آن

 

افزایش سرعت سایت

پیش از محتوا، سرعت سایت باعث ماندن کاربر در یک سایت و یا خروج از آن است. اگر محتوای شما به کندی بارگذاری شود و سرعت سایت شما پایین باشد، کاربر کلافه شده و از سایت شما خارج میشود. پس میتوان گفت یکی از عواملی که پوگو استیکینگ را به شدت افزایش میدهد، کندی سرعت بارگذاری سایت است.

شما میتوانید از مقاله زیر جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه افزایش سرعت بازگذاری سایت استفاده کنید:

⇐ نحوه افزایش سرعت سایت

 

لینک سازی داخلی

یکی از ساده ترین روش های جلوگیری از پوگو استیکینگ، قرار دادن لینک های داخلی در ابتدای محتوا است. شما با این کار علاوه بر اینکه تعامل کاربر را با سایت خود بیشتر میکنید، اطلاعات بیشتری در اختیار کاربر میگذارید که باعث میشود با یافتن پاسخ سوال خود در مقالات شما، دیگر به نتایج جستجو باز نگردد.

درواقع شما با معرفی مقالات دیگر خود در زمینه همان محتوا به کاربر، در حال تکمیل اطلاعات موردنیاز کاربر هستید. هنگامی که کاربر پاسخ خود را بیابد، دیگر به نتایج جستجو باز نخواهد گشت.

این امر نه تنها در کاهش Pogo Sticking تاثیر خوبی دارد؛ بلکه باعث میشود با افزایش تعامل کاربر با سایت، نرخ پرش نیز کاهش یابد. و به طور کلی میتوان گفت لینک سازی داخلی یکی از موارد مهم در تولید یک محتوای عالی و بهینه است.

  

آپدیت کردن محتواهای قدیمی

محتواهای قدیمی باعث میشوند کاربران پس از ورود به سایت و مشاهده آنها، به سرعت خارج شوند. این امر پوگو استیکینگ را به شدت افزایش میدهد. پس سعی کنید هر چند وقت یک بار تمامی محتواهای سایت خود را بروز رسانی کنید. با آپدیت محتواهای قدیمی و اعلام آن به کاربران، میتوانید احتمال خروج آنها از سایت خود را به طرز قابل توجهی کاهش دهید.

Pogo Sticking

برای اعلام آپدیت بودن محتوا میتوانید به جای نمایش تاریخ انتشار در مطلب، تاریخ آپدیت محتوا را نمایش دهید. با اینکار به کاربران میفهمانید که در این تاریخ مشخص شده محتوای شما آپدیت شده است.

 

ایجاد یک لیست برای محتوا

زمانی که شما محتوایی طولانی را تولید میکنید، (مثلا 3000 کلمه) خواندن تمامی این مطلب جهت یافتن پاسخ، برای کاربر دشوار میشود. شما با ایجاد یک لیست از عنوان هایی که در محتوای شما راجع به آنها گفته شده است، میتوانید پیدا کردن بخش موردنظر کاربر را بسیار ساده تر کنید.

این لیست را در ابتدای محتوا قرار دهید. کاربر به محض ورود به صفحه به آن دسترسی پیدا میکند و می تواند به راحتی بخش مرتبط به پاسخ خود را بیابد. همچنین هر عبارت از این لیست را به عنوان های مرتبط با آن لینک کنید، تا کاربر با کلیک بر روی هر یک از عنوان ها به بخش مربوطه آن در محتوا منتقل شود.

 

تولید محتوای جامع و کامل

محتوای جامع و کامل تولید کنید تا کاربر دیگر نیازی به بازگشت به صفحه جستجو نداشته باشد. به این ترتیب پوگو استیکینگ سایتتان را کاهش دهید. زمانی که شما میخواهید راجع به یک چیز محتوا تولید کنید، سعی کنید تمامی موارد مرتبط با آن موضوع را در نظر بگیرید و در محتوای خود داشته باشید.

اگر محتوای شما کاملا در بر گیرنده تمامی موارد مرتبط با موضوع باشد، کاربر دیگر از سایت شما خارج نمیشود. به این ترتیب Pogo Sticking صورت نمیگیرد.

اگر میخواهید راجع به عوامل موثر بر رتبه بندی محتوا توسط گوگل بدانید، خواندن مقاله زیر را به شما پیشنهاد میکنیم:

⇐ 12 عامل موثر در رتبه بندی محتوا توسط گوگل

 

استفاده از سایز فونت 15 – 17 px

از فونت های بزرگ برای تولید محتوای خود استفاده کنید. میتوان گفت سایز فونت 15 تا 17 px مناسب است. اگر فونت شما برای کاربر ناخوانا و ریز باشد، به سرعت از سایت خارج میشود. همانطور که متوجه شدید، این امر پوگو استیکینگ را افزایش میدهد.

لازم به ذکر است که استفاده از سایز فونت درشت، علاوه بر Pogo Sticking ، نرخ پرش سایت شما را نیز کاهش میدهد. با کاهش این دو، سئوی سایت شما بهینه تر خواهد شد.

 

 

کاهش نرخ پرش سایت


Bounce Rate

آیا میدانستید که شما میتوانید با کاهش نرخ پرش سایت خود، پوگو استیکینگ آن را نیز کاهش دهید؟ اکنون دست به کار شوید و چند صفحه از سایتتان که نرخ پرش بالایی دارند را بیابید. شما میتوانید با اجرای موارد زیر، نرخ پرش این صفحات را کاهش دهید:

  • استفاده از تصاویر مرتبط با محتوا برای درک بهتر مطلب و افزایش جذابیت آن
  • نوشتن یک مقدمه جذاب برای محتوا جهت جذب کاربر
  • استفاده از عنوان های اصلی و فرعی برای شاخه بندی محتوا
  • استفاده از ویدئو در محتواهای آموزشی
  • تغییر رنگ و بولد کردن انکر تکست ها 

 

 

جمع بندی:

همانطور که متوجه شدید، پوگو استیکنگ زمانی رخ میدهد که کار پس از ورود به سایت شما از طریق نتایج جستجو، به علت عدم یافتن پاسخ خود از آن خارج شود و به سایت دیگری وارد شود. پس این امر سئوی سایت شما را در خطر قرار میدهد و میبایست با استفاده از روش هایی که به شما در این مقاله گفتیم، Pogo Sticking سایت خود را کاهش دهید.

امیدواریم این آموزش برای شما مفید بوده باشد. همچنین به کمک آن با مفهوم پوگو استیکینگ و تاثیر آن بر سئوی سایت آشنا شده باشید. در صورتی که درباره این مقاله سوالی برای شما پیش آمد، میتوانید آن را در بخش دیدگاه بیان کنید.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

خرید هاست

 

آموزش های مرتبط