احتمالاً هر روز با بخشهای کوچکی از وبسایت خود کار میکنید، اما تصمیم به تغییرعمیق تر و بهروز کردن وبسایتتان به صورت گستردهتر، سودهایی را برای ماهها یا حتی سالهای آینده بههمراه برای شما خواهد داشت!
راههای زیادی برای انجام این کار وجود دارد. شاید فقط نیاز داشته باشید که اطمینان حاصل کنید که همه چیز بهروز و به درستی کار میکند، یا ممکن است بخواهید تغییرات اساسیتری اعمال کنید - مانند تغییر کلمات اصلی که وبسایت شما را هدف قرار میدهد.
با توجه به موارد فوق، در این پست هشت استراتژی کلیدی برای بهروز کردن وبسایت خود را معرفی خواهیم کرد. بیایید شروع کنیم!
1_ اطمینان از عملکرد و بهروز بودن همه چیز
اولین چیزی که میخواهید انجام دهید، اطمینان حاصل کردن از این است که همه چیز در وبسایت شما، هم بزرگ و هم کوچک، هنوز به درستی کار میکند. این بدان معناست که یک بررسی دقیق از وبسایت خود، به ازای هر صفحه اگر امکان دارد، و بررسی مشکلاتی مانند:
- افزونهها یا قالبهایی که نیاز به بهروزرسانی دارند.
- تصاویر گمشده و/یا با کیفیت پایین.
- اطلاعات کاربر نادرست و/یا قدیمی.
- لینک های خراب (میتوانید این مورد را با استفاده از افزونه - Broken Link Checker - رفع کنید).
- ویژگیها و/یا افزونههای خراب.
- مشکلات قالب.
- محتواهای گمشده و/یا قدیمی.
این موارد ممکن است خیلی چیزساده ای به نظر بیاید، اما مهم است که هر صفحه تأثیر بسزایی بر رضایت کاربران داشته باشد. در حالی که شما در حال بررسی وبسایت خود هستید، اکنون زمان مناسبی است که مطمئن شوید محتوای شما به درستی سازماندهی شده است. در آخر، به یاد داشته باشید که قبل از انجام تغییرات یک پشتیبانی ایجاد کنید!
2_ بهینهسازی سرعت بارگذاری وبسایت خود
همانطور که وبسایت شما رشد میکند، احتمالاً زمان بارگذاری آن طولانیتر خواهد شد. معمولاً این به دلیل بهینهنشده بودن است. به طور جایگزین، میزبان فعلی شما ممکن است نتواند ترافیک بیشتری را مدیریت کند.
قبل از تغییر به هاستینگ وب سریعتر یا بهروزرسانی طرح خود، شما باید سعی کنید سرعت بارگذاری وبسایت خود را بهینهسازی کنید. میتوانید با اندازهگیری زمان بارگذاری فعلی خود، با استفاده از ابزار آزمایش سرعت مانند Google PageSpeed Insights، شروع کنید.
با دریافت یک ایده از زمانی که وبسایت شما برای بارگذاری نیاز دارد، میتوانید اقداماتی برای بهبود عملکرد آن انجام دهید. قالب شما همچنین میتواند تأثیر قابل توجهی بر زمان بارگذاری داشته باشد. بنابراین، شما ممکن است بخواهید مطمئن شوید که از یکی از سریعترین قالبهای وردپرس در بازار استفاده میکنید. اگر هنوز هم با مشکلات بهبود زمان بارگذاری خود مواجه هستید، ممکن است زمان آن برای مهاجرت به هاست پر سرعت رسیده است.
3_ انجام آزمایش A/B
بعد از اطمینان از اینکه همه چیز بهروز و وبسایت شما به بهترین شکل ممکن کار میکند، شما باید تعیین کنید که وبسایت شما به اندازه ممکن موثر است یا خیر. آزمایش A/B یکی از بهترین روشها برای انجام این کار است. به عبارت ساده، این تکنیک شامل ایجاد دو نسخه از چیزی و آزمودن آنها در برابر یکدیگر است.
به عنوان مثال، فرض کنید میخواهید افرادی که به صفحه خانه وبسایت شما میآیند، به لیست ایمیلی ثبتنام کنند. میتوانید دو نسخه از آن صفحه را ایجاد کنید، هر کدام با نوع مختلفی از فراخوانی به عمل (مانند دکمه یا پاپآپ). سپس میتوانید بازدیدکنندگان را به صورت تصادفی به یکی از صفحات یا دیگری ارسال کنید و پیگیری کنید که کدامیک بیشترین کلیکها را دریافت میکند.
برای کاربران وردپرس، ابزارهای زیادی وجود دارند که میتوانند در این فرآیند کمک کنند. ما پیشنهاد میکنیم که برای شروع با آزمون Nelio AB Testing، یک افزونه با کیفیت که یک مجموعه کامل از گزینههای آزمایش را ارائه میدهد، شروع کنید.
4_ جلب بازخورد از کاربران هدف خود
همراه با انجام آزمایشهای خود، شما باید ببینید که کاربران موجود شما چه فکری از وبسایت شما دارد. وقتی شما تغییرات زیادی را در زمینه وبسایت خود اعمال میکنید، بهتر است بازخورد مستقیم از بازدیدکنندگان منظم خود را بدست آورید تا به بهروزرسانی وبسایتتان کمک کنید.
به دست آوردن اینکه کاربران شما چه چیزی را دوست دارند و چه چیزی را دوست ندارد، همچنین چه ویژگیها یا محتواهایی را ارزش میدانند، مهم است.
5_ تحقیقاتی درباره رقبا انجام دهید
خوب است که به قدری تلاش و و کار کنید تا از ردیابی و دنبال کردن رقبای خود بگذرید، اما بهتر است مطمئن شوید که هنوز هم در زمینه فعالیت خود رقابتی هستید و مشاهده کنید که وبسایتهای مشابه چه کارهایی انجام دادهاند، تا نقاط قوت و ضعف خود را بهتر درک کنید.
خوشبختانه، ابزارهای اختصاصی وجود دارد که میتوانند به شما کمک کنند تا این تحقیقات را انجام دهید. بیشتر آنها تمرکز خود را بر روی کمک به شما برای مقایسه وبسایت خود با دیگران از طریق معیارهای خاصی دارند.
به عنوان مثال، SimilarWeb اطلاعات ترافیک را برای هر سایت نشان میدهد و BuzzSumo به شما امکان مشاهده ناحیه های موفق محتوای رقبایتان را میدهد. به عنوان یک گزینه دیگر، به Ahrefs مراجعه کنید که جزئیات دقیقی را در مورد آنچه که باید برای شکست دادن شرکتهای مشابه انجام دهید، ارائه میدهد. سپس میتوانید نتایجی که از تحقیقات رقبایتان دریافت میکنید را در وبسایت خود اجرایی کنید.
6_ کلمات کلیدی خود را بهروز کنید
کلمات کلیدی بخش مهمی از استراتژی هر وبسایت هستند. کلمات مناسب به شما کمک میکنند تا در موتورهای جستجو رتبه بندی بالاتری داشته باشید، که به این معناست که وبسایت شما قابل مشاهدهتر خواهد بود.
حتی اگر زمان زیادی را برای تحقیقات کلمات کلیدی هنگام ایجاد اولین وبسایت خود صرف کردید، ضمیمه جستجوها همیشه میتواند تغییر کند. بطوری که احتمالاً کلمات کلیدیای که استفاده میکنید دیگر مخاطب هدف خود را به طور موثر جلب نمیکنند.
برای رفع این مشکل، باید زمانی را اختصاص دهید تا کلمات کلیدی اصلی وبسایت خود را بررسی کنید. Google Keyword Planner ابزار مفیدی برای این کار است. یا میتوانید به ابزار شخص ثالثی به نام KWFinder مراجعه کنید که به شما امکان میدهد برای هر روز تعداد محدودی جستجو انجام دهید.
و اگر متوجه شدید که هر کلمه کلیدی از رونق خود را از دست داده است یا کارایی ندارد، میتوانید محتوای موجود را تغییر دهید تا به دنبال جایگزینهای قویتر بگردید.
7_ محتوای جدید (یا بهروزرسانی محتوای موجود) ایجاد کنید
و در نهایت، یک راه بسیار مفید برای تازهسازی وبسایت شما، ایجاد محتوای جدید است. حتی اگر وبسایت شما به طور کلی استاتیک باشد، هوشمندانه است که هر زمان که ممکن است محتوای جذاب و با کیفیت اضافه کنید. این میتواند به رتبهبندی جستجوی شما کمک کند و خوانندگان را برای بیشتر بازگشتن به سایت شما جذب کند.
در زیر چند پیشنهاد برای استفاده از محتوا برای اثر بخشی حداکثری آورده شده است:
- شروع یک بلاگ (اگر قبلاً آن را ندارید).
- ایجاد ویدیوها یا اطلاعات گرافیکی برای مکمل کردن محتوای متنی.
- بازنویسی بخشهای کلیدی وبسایت خود، مانند صفحات تماس و درباره ما.
- همیشه خوب است که زمان انتشار محتوای متنی خود را در بازه های منظم تنظیم کنید.
امیدواریم که این مقاله به شما کمک کرده باشد تا بتوانید وبسایت خود را بطور کامل بروزرسانی کنید. برای دیدن باقی آموزش ها میتوانید وارد منوی پشتیبانی بخش آموزش ها شوید، در صورتی که درباره این آموزش به مشکل یا سوالی برخورد کردید، میتوانید آن را در بخش دیدگاه بیان کنید.