تفاوت هاست لینوکس با هاست ویندوز
سیستم عامل ویندوز از زبانهای ASP و ASP.NET پشتیبانی می کند که صاحب امتیاز آن شرکت مایکروسافت است. ASP تنها در سرورهای ویندوز قابل اجرا می باشد و لینوکس این زبانها را پشتیبانی نمی کند. سیستم عامل لینوکس از زبانهای Perl , Python , PHP و CGI پشتیبانی می کند. زبانهای PHP در برخی از سرورهای ویندوز قابل اجرا هستند، اما PHP نصب شده بر روی سرور ویندوز در برخی موارد مشکلاتی را به وجود می آورد و تعدادی از دستورات آن تفاوت دارد.به طور معمول و استاندارد برای ASP و ویندوز از بانک اطلاعاتی SQL Server استفاده می شود و برای PHP و لینوکس از بانک اطلاعاتی My SQL. برخی از کاربران به اشتباه تصور می کنند برای استفاده از سیستم عامل لینوکس می بایست بر روی کامپیوترهای شخصی خود، سیستم عامل لینوکس نصب کنند. این فرضیه اشتباه است و در واقع برای کار با هر دو سیستم عامل ویندوز و لینوکس از یک واسط مدیریتی به نام کنترل پنل استفاده خواهد شد. کنترل پنل های پلسک (Plesk) برای Windows و کنترل پنل های سی پنل (Cpanel)، دایرکت ادمین (DirectAdmin) برای Linux استفاده می شود. هردو سیستم عامل ویندوز و لینوکس دارای سرعت یکسان می باشند چراکه معمولاً اکثر سرورها از سخت افزاری در یک سطح استفاده می کنند. اگه بخواهیم هاست لینوکس و هاست ویندوز رو از نظر پشتیبانی از سیستم مدیریت محتوا های رایج مانند: جوملا، وردپرس، دروپال، دیتالایف یا فروشگاه ساز های محبوب مانند پرستاشاپ و اپن کارت مقایسه کنیم، چون بیشتر این سیستم مدیریت محتوا های محبوب بر پایه زبان برنامه نویسی PHP نوشته شده اند فقط هاست لینوکس میتواند از این نرم افزار ها پشتیبانی کند و هاست ویندوز فقط از سیستم مدیریت محتوا های اختصاصی و دست نویس که معمولا با زبان برنامه نویسی ASP وNET نوشته شده است پشتیبانی میکند.در هاست لینوکس و ویندوز طبق الگوریتم کلاد لینوکس هر اکانت یک گیگ رم و یک هسته پردازنده در اختیار دارد ،پهنای باند این هاست ها نامحدود است و کاربران به راحتی میتوانند وب سایت خود را راه اندازی و مدیریت نمایند .
تفاوت هاست لینوکس با هاست وردپرس
هاست وردپرس بر پایه ی سیستم عامل لینوکس است .سیستم مدیریت محتوای وردپرس شامل قالب ها و افزونه های فراوانی است که روز به روز به تعداد آن ها اضافه می شود. همچنین سرعت به روزرسانی نسخه های وردپرس بسیار بالا است. برای سایت هایی که توسط این سیستم پشتیبانی می شوند و بازدید های متوسط یا بالایی دارند، بهتر است از هاست وردپرس استفاده کنید تا کیفیت و کارایی افزونه ها حفظ شود. این نوع هاست ها مطابق با نیازهای وردپرس تنظیم شده اند، بر روی سرورهای قدرتمندی که مخصوص وردپرس است قرار دارند، از آخرین نسخه وردپرس به خوبی پشتیبانی می کنند و به راحتی می توانید سایت خود را بر روی این نوع هاست ها منتقل کنید. هسته اصلی وردپرس از PHP و MySQL تشکیل شده است که هاست مخصوص به آن نیز از نسخه های مختلف PHP و MySQL پشتیبانی می کند و امنیت بیشتری برای سایت شما مهیا می کند. استفاده از هاست وردپرس سرعت لود شدن صفحات سایت را بالا می برد، مجهز به فایروال و آنتی ویروس های به روز شده است و شما می توانید به صورت روزانه و یا هفتگی backup تهیه کنید. طبق الگوریتم کلاد لینوکس به هر اکانت یک گیگ رم و یک هسته پردازنده اختصاص داده می شود ،نصب و راه اندازی رایگان آخرین نسخه وردپرس بر روی هاست شما از دیگر مزایای این سرویس است..
تفاوت هاست لینوکس با هاست جوملا
هاست جوملا نیز بر پایه ی سیستم عامل لینوکس است .سیستم مدیریت محتوای جوملا یکی از محبوب ترین و پیشرفته ترین اسکریپت ها جهت ساخت و مدیریت وب سایت های شرکتی محسوب می گردد، و به دلیل پشتیبانی این اسکریپت از زبان فارسی و قالب های حرفه ای زیبا و کنترل پنل پیشرفته، در سال های اخیر مورد توجه طراحان سایت قرار گرفته است، جوملا یک اسکریپت پیشرفته محسوب می شود که توسط زبان PHP برنامه نویسی شده است و برای کار با آن نیاز به دانش برنامه نویسی ندارید، جهت استفاده از جوملا به بهترین شکل و با تمام امکانات شما به یک هاست بهینه شده برای جوملا نیازمند هستید تنظیمات هاست های بهینه برای جوملا به گونه ای انجام میشود که جوملا تمام منابع مورد نیازش را به سادگی در اختیار داشته باشد و با سرعت بیشتر و با استفاده از تمامی امکانات مورد نیازش کار کند.همچنین کاربران در فعال سازی امکاناتی مانند سئو و آپاچی مود و تنظیمات FTP و سطح دسترسی های مورد نیاز جوملا با مشکل مواجه نمیشوند ومنابع دیگر که مورد استفاده نیستند محدود میشود که باعث بالا تر رفتن امنیت سرور میگردد. طبق الگوریتم کلاد لینوکس به هر اکانت یک گیگ رم و یک هسته پردازنده اختصاص داده می شود ،نصب و راه اندازی رایگان آخرین نسخه جوملا بر روی هاست شما از دیگر مزایای این سرویس است..
تفاوت هاست لینوکس با هاست ابری
Cloud Hosting یا میزبانی ابری نیز نوعی میزبانی است که اساس کار آن بر مبنای کار رایانش ابری می باشد. در این نوع از میزبانی وب سایت ها به جای استفاده از منابع سخت افزاری و نرم افزاری یک سرور، از چندین سرور بصورت همزمان استفاده می کنند. در سرورهای میزبان ابری، اطلاعات در نقاط مختلف جغرافیایی قرار می گیرند و با استفاده از فناوری سرورهای مجازی این امکان فراهم می شود تا هریک از این سرورها بخشی از وظیفه میزبانی را بر عهده بگیرند. این ویژگی که به عنوان افزونگی سرور مجازی شناخته می شود باعث افزایش کارآیی سرویس های میزبانی خواهد شد. هاست ابری نسبت به میزبانی عادی برتری های بسیاری دارد. Up Time بالا، انعطاف پذیری فراوان و صرفه جویی در هزینه ها از جمله مهم ترین مزایای این میزبانی به شمار می رود .هاست ابری برای کسانی که سایت هایی با ترافیک بالا و بازدیدکننده زیاد دارند نیز می تواند مناسب باشد. زیرا با توجه به مفهوم هاست ابری زمانی که بازید کننده زیاد می شود و پهنای باند کم می آید سرورهای دیگر نیز می توانند کمک کنند و پهنای باند را تقسیم کنند. این موضوع باعث می شود تا سرعت سایت در هنگامی که بازدیدکننده های زیادی در سایت هستند کاهش نیابد و سایت قطع نشود و از دسترس کاربران خارج نگردد.منابع در هاست ابری سه برابر هاست های اشتراکی معمول است و طبق الگوریتم کلاد لینوکس به هر هاست 3 گیگ رم و 3 هسته پردازنده اختصاص داده می شود.
تفاوت هاست لینوکس و هاست پرسرعت
هاست پرسرعت در واقع برای وب سایت هایی مناسب است که سرعت و آپتایم و امنیت در آن ها اهمیت بالایی دارید .این سرور ها با اتصال به شبکه پرسرعت (10Gig بر ثانیه) و همین طور وب سرور سریع LiteSpeed و هارد پرسرعت SSD DATA CENTER EDTION که سریع تر از هارد های SSD معمولی هستند . همچنین سیستم کش حرفه ای و رم با باس بالا و انجام تنظیمات حرفه ای و سخت افزار بسیار قدرتمند باعث افزایش چشمگیر سرعت سایت میشود. در سرورهای هاست پرسرعت تعداد سایت کمی میزبانی می شود ، به عبارتی هاست نیمه اختصاصی محسوب می شود . منابع در هاست پرسرعت دو برابر هاست های اشتراکی معمول است و طبق الگوریتم کلاد لینوکس به هر هاست 2 گیگ رم و 2 هسته پردازنده اختصاص داده می شود.
دیدگاهها
سلام کاربر عزیز
خوشحالیم که سایتمون برای شما مفید واقع شده
امیدوارم موفق باشید