در پست قبلی درباره کارهایی که برای بازیابی سایت وردپرس از جریمه گوگل میتوان انجام داد صحبت کردیم و در این پست میخواهیم به تکمیل کردن این اقدامات بپردازیم.
3. بررسی محتوا را انجام دهید
یکی دیگر از راه های بازیابی وب سایت از جریمه های جستجوی گوگل، بازرسی محتوای شما است. در اینجا چند مورد وجود دارد که می توانید در وب سایت خود به آنها توجه کنید و آنها را اصلاح کنید.
رفع محتوای اندک و تکراری
گوگل سایت هایی را با محتوای کم، با ارزش اندک یا بدون ارزش برای کاربران را جریمه می کند. که این شامل محتوایی با کیفیت پایین است که به طور خودکار یا از طریق نرم افزار تولید شده یا لینک های تبلیغاتی زیادی برای محصول ایجاد شده باشد.
یک راه ساده برای رفع این مشکل، شناسایی صفحاتی که محتوای اندک و کم ارزش دارند و سپس بازنویسی آنهاست. می توانید از Google Analytics برای کشف صفحاتی با ترافیک بسیار کم یا بدون ترافیک استفاده کنید. به سادگی به صفحه Landing Reports » Engagement در Google Analytics بروید.
پس از کشف محتوای کم ارزش سایت خود، میتوانید با پرداختن عمیق به موضوع، جذاب کردن محتوا با استفاده از تصاویر و ویدیوها و اطمینان از داشتن محتوای منحصر به فرد، ارزش بیشتری به آن اضافه کنید.
از طرف دیگر، می توانید صفحاتی را پیدا کنید که دارای محتوای تکراری هستند و به سادگی آنها را از وب سایت خود حذف کنید. کافی است مقداری از متن را کپی کرده و در گوگل وارد کنید. گوگل تمام صفحات و پست های سایت شما را با محتوای یکسان نشان می دهد.
حذف کلمات کلیدی و متن پنهان
اگر متن سایت شما متعادل نیست و با کلمات کلیدی برای رتبه بالاتر پر شده است، می توانید جریمه جستجو برای پر کردن کلمات کلیدی نیز دریافت کنید. به طور مشابه، وبسایتهایی که متن و کلمات کلیدی پنهان در استایل CSS سایت شما دارند، نیز میتوانند توسط گوگل جریمه شوند.
با حذف یا ویرایش محتوایی که حاوی کلمات کلیدی است، به راحتی می توانید این مشکل را برطرف کنید. سعی کنید از تغییرات استفاده کنید و از تکرار عبارات جستجوی مشابه خودداری کنید. همچنین می توانید از ابزارهای جستجو کلمات کلیدی مانند Semrush برای یافتن کلمات کلیدی مختلف برای استفاده در محتوای خود استفاده کنید.
هرزنامه تولید شده توسط کاربر را حذف کنید
در مرحله بعد، باید وب سایت خود را برای نظرات اسپم بررسی کنید. این نظرات دارای لینک های تبلیغاتی، نام های کاربری اسپم، نظرات تولید شده خودکار یا خارج از موضوع و سایر لینک های نامربوط هستند.
در وردپرس، می توانید به سادگی از داشبورد وردپرس خود به قسمت نظرات بروید و سپس نظر را به عنوان هرزنامه علامت گذاری کنید. همچنین می توانید گزینه Trash را انتخاب کرده و نظر را حذف کنید.
لینک های داخلی را در سایت خود مرور کنید
خزنده های جستجوی گوگل از لینک های موجود در وب سایت شما برای یافتن محتوای جدید و ایجاد رابطه متنی بین محتوای جدید و قدیمی شما استفاده می کنند.
بررسی لینک های داخلی به بازیابی سایت وردپرس شما از جریمه الگوریتم کمک می کند. به عنوان مثال، اگر لینک های داخلی در یک صفحه وجود ندارد یا تعداد کمی وجود دارد، می توانید لینک های داخلی را به سایر صفحات مرتبط اضافه کنید و رتبه آنها را افزایش دهید.
با استفاده از ویژگی link assistant در افزونه AIOSEO، می توانید لینک سازی داخلی وب سایت خود را بهبود بخشید. پیوندهای موجود را به شما نشان می دهد و همچنین فرصت های پیوند جدیدی را فراهم می کند. علاوه بر این، شما همچنین می توانید صفحاتی را که لینک داخلی ندارند برجسته کنید.
بررسی سرعت بارگذاری صفحات
هنگام انجام بررسی، باید زمان بارگذاری وب سایت خود را نیز بررسی کنید. در حالی که سرعت لود شما سایت شما منجر به جریمه جستجوی گوگل نمی شود، اما میتواند بر رتبه بندی موتور جستجوی شما تأثیر گذار باشد.
به این دلیل که گوگل اکنون از سرعت بارگذاری صفحه به عنوان یک عامل رتبه بندی استفاده می کند. سایت هایی که سریع بارگذاری می شوند نسبت به وب سایت هایی که سرعت بارگذاری آهسته دارند برتری خواهند داشت.
می توانید از ابزار تست سرعت وب سایت رایگان IsItWP برای چک کردن سرعت بارگذاری صفحه استفاده کنید. این ابزار امتیاز کلی را نشان می دهد و پیشنهاداتی برای بهبود سرعت صفحه ارائه می دهد.
4. مطمئن شوید که سایت شما هک نشده است
اگر وب سایت وردپرس شما هک شود و کد مخربی به آن تزریق شود که می تواند دستورالعمل های گوگل را فریب دهد، می توانید جریمه شوید.
معمولا، هکرها اسکریپت ها یا کدهایی را اضافه می کنند که تغییر مسیرهای مخفیانه ای را در وب سایت شما ایجاد می کند. از آنجایی که این برخلاف دستورالعملها است، ممکن است وبسایتهای شما از نتایج جستجو حذف شوند.
میتوانید با رفتن به بخش Security & Manual Actions » Security، مشکلات امنیتی را در کنسول جستجوی Google بررسی کنید.
علاوه بر این، می توانید یک بررسی امنیتی وردپرس را برای کشف هر گونه مشکلی که ممکن است منجر به جریمه شود، اجرا کنید. به عنوان مثال، می توانید سایت خود را برای بدافزار و سایر آسیب پذیری های امنیتی اسکن کنید.
توصیه می کنیم از یک افزونه امنیتی وردپرس مانند Sucuri برای جلوگیری از حمله به وب سایت خود استفاده کنید. این افزونه فایل های سایت شما را برای کدهای مشکوک بررسی می کند و به پاکسازی وب سایت شما کمک می کند.
5. به روز رسانی های اخیر الگوریتم گوگل را تحقیق کنید
در نهایت، اگر پس از بهروزرسانی گوگل شاهد کاهش در رتبهبندی ترافیک یا جستجو باشید، ممکن است با یک جریمه الگوریتم مواجه شوید. برخلاف جریمه دستی، تشخیص تأثیر تغییر الگوریتم بسیار سخت است. گوگل دلیل کاهش رتبه یا ترافیک سایت شما را به شما نمی گوید. با این حال، می توانید آخرین به روز رسانی الگوریتم گوگل را بررسی کنید و ببینید چه چیزی تغییر کرده است. پس از آن، می توانید سئو، محتوا و امنیت سایت خود را برای رفع هر گونه مشکل بررسی کنید.
بهترین راه برای به روز ماندن با آخرین تغییرات و تنظیمات الگوریتم، دنبال کردن وبلاگ های وردپرس است. بسیاری از وبلاگ های بازاریابی و سئوی محبوب وجود دارند که آخرین اخبار، مطالعات موردی و سایر اطلاعات را در مورد تغییرات الگوریتم گوگل به اشتراک می گذارند.
یک درخواست تجدید نظر برای رفع جریمه ها ارسال کنید
پس از رفع مشکلی که منجر به جریمه های جستجوی گوگل شد، گام بعدی ارسال یک درخواست تجدید نظر و رفع مجازات ها است. اگر جریمه دستی دریافت کنید، این مرحله نسبتاً ساده است. میتوانید به حساب کنسول جستجوی Google خود بروید، بخش اقدامات امنیتی (Security and Manual) را مشاهده کنید و برای مشکل خود درخواست بررسی کنید.
هنگام ارسال درخواست تجدید نظر، توصیه می کنیم موارد زیر را رعایت کنید:
-
توضیح دهید که دستورالعملها و بهترین شیوههای Google را با جزئیات درک میکنید.
-
نشان دهید که هر کاری که میتوانید برای رفع مشکل انجام دادهاید، مانند حذف پیوندهای غیرطبیعی. میتوانید اسکرینشاتها، فهرستی از لینکهای حذف شده را اضافه کنید و شواهد دیگری برای ارائه پرونده خود ارائه دهید.
-
اطمینان حاصل کنید که تمام فعالیت های دیگر در وب سایت شما مطابق دستورالعمل های Google است.
پس از ارسال درخواست بررسی، Google آن را بررسی خواهد کرد. زمان پاسخ معمولاً به شدت جریمه بستگی دارد. ممکن است روزها، هفتهها و حتی ماهها طول بکشد تا از Google پاسخ دریافت کنید و متوجه شوید که آیا جریمه شما برداشته شده است یا خیر.
در این آموزش طریقه بازیابی سایت وردپرس از جریمه جستجوی گوگل (پارت 2) را توضیح دادیم. امیدواریم این مقاله آموزشی برای شما مفید بوده باشد، برای دیدن باقی آموزش ها میتوانید وارد منوی پشتیبانی بخش آموزش ها شوید، در صورتی که درباره این آموزش به مشکل یا سوالی برخورد کردید، میتوانید آن را در بخش دیدگاه بیان کنید.
آموزش های مرتبط:
آموزش نصب افزونه در وردپرس
آموزش غیر فعال کردن افزونه در وردپرس
کاهش مصرف CPU در وردپرس
تغییر ایمیل پیشفرض وردپرس و ووکامرس
ساخت کاربر ادمین در وردپرس
فعال سازی احراز هویت دو مرحله ای وردپرس
بهترین افزونه های بکاپ گیری وردپرس