آموزش ها-هاست نگار

احیا کردن لینک یا Link Reclamation چیست؟ آموزش نحوه احیا کردن لینک

ٌWhat is Link Reclamation?


آنچه در این مقاله خواهید آموخت:

احیا کردن لینک یا Link Reclamation چیست؟ 

آموزش نحوه احیا کردن لینک 

  1. استفاده از افزونه Check My Links 
  2. استفاده از بخش Crawl 
  3. استفاده از ابزار Site Explorer 

چرا باید لینک ها را احیا کرد؟ 

چرا لینک ها از دست می روند؟ 

نتیجه گیری 

همانطور که میدانید، لینک سازی یکی از مهم ترین بخش های سئو سازی است. به وسیله لینک سازی میتوان تعامل کاربر با سایت را افزایش داد که در نهایت باعث کاهش نرخ پرش میشود. همچنین با لینک سازی میتوان ترافیک سایت را افزایش داد. ممکن است در حین کار بر روی لینک سازی سایت خود جهت بهبود سئوی آن، با اصطلاح احیای لینک روبرو شده باشید.

احیای لینک درواقع کمک میکند که لینک های از بین رفته یا خراب را بازیابی کنید و با این کار تاثیرات بسیار مثبتی بر سایت خود بگذارید. درصورتی که تمایل دارید بیشتر راجع به احیا کردن لینک و نحوه ی انجام این کار بدانید، در این مقاله ی آموزشی همراه ما باشید.

 

 

احیا کردن لینک یا Link Reclamation چیست؟ 

اگر شما مالک سایت و یا در بخشی از یک سایت مشغول به کار باشید؛ میدانید که یک وب سایت همیشه به یک شکل باقی نمیماند و همواره درحال ارتقا است. همچنین ممکن است هر چند وقت بطور کلی طراحی آن عوض شود.

پس همانطور که متوجه شدید، ممکن است در طول زمان یک سری لینک های موجود در سایت دیگر قابل دسترسی نباشند و یا نامعتبر باشند. در این زمان میتوان از احیای لینک استفاده کرد تا لینک های خراب و نامعتبر را شناسایی کنید. و آن ها را با ریدایرکت به صفحه اصلی آن و یا انجام کار های دیگر بازیابی کنید.

 

 

آموزش نحوه احیا کردن لینک 

احیا کردن لینک ها را میتوان با ابزارهای مختلفی که در این زمینه وجود دارند، انجام داد. در این بخش از مقاله ما ابزارهای مربوط به آن را به شما معرفی و نحوه احیای لینک با آنها را به شما آموزش میدهیم:

 

1. استفاده از افزونه Check My Links 

اگر از مرورگر کروم استفاده میکنید شما میتوانید با استفاده از افزونه کروم Check My Links تمامی لینک های موجود در سایت خود را مورد بررسی قرار دهید و لینک های نامعتبر را بیابید.

Check My Links Plugin for Link Reclamation


برای نصب این افزونه، پس از ورود به صفحه Check My Links در بخش افزونه های کروم، روی دکمه آبی رنگ Add to Chrome کلیک کنید. وقتی این افزونه به کروم شما اضافه شد، شما میتوانید میانبر آن را در کروم خود مشاهده کنید.

اگر میخواهید افزونه های کاربردی دیگری نیز به کروم خود اضافه کنید، میتوانید از مقاله زیر کمک بگیرید:

⇐ بهترین افزونه های کروم برای طراحی وب

در هر سایتی که باشید، با کلیک بر روی این افزونه، عملیات بررسی لینک ها شروع میشود و در نهایت با تصویری مشابه تصویر زیر مواجه خواهید شد:

Check My Links Plugin for Link Reclamation

 

2. استفاده از بخش Crawl 

اگر از کروم استفاده نمیکنید، میتوانید وارد سرچ کنسول گوگل شوید و از بخش Crawl قسمت Crawl Errors را بیابید.

Crawl Part of Google Search console for Link Reclamation

در این قسمت لینک ها نامعتبر سایت شما نمایش داده میشود که به 3 دسته زیر تقسیم میشوند:

  • ارور Not Found : شامل لینک هایی است که URL آنها بارگذاری نمیشود
  • ارور Soft 404 : شامل لینک های نامعتبر و یا ریدایرکت شده است
  • ارور Server : به علت وجود مشکلی در سایت، از بارگذاری آدرس ها امتناع میشود

 

اگر هنوز سایت خود را در سرچ کنسول گوگل ثبت نکرده اید، میتوانید برای انجام این کار از آموزش زیر کمک بگیرید:

⇐ نحوه ثبت سایت در سرچ کنسول گوگل

 

3. استفاده از ابزار Site Explorer 

یکی دیگر از ابزارهایی که در این زمینه کاربرد دارد، ابزار Site Explorer موجود در سایت Aherfs است.

Site Explorer Tool of Aherfs Site for Link Reclamation

شما میتوانید پس از ورود به صفحه ی مربوطه به ابزار Site Explorer ، دامنه خود را در بخش مشخص شده وارد کنید و سپس از قسمت Backlinks وارد بخش lost شده و لینک های از دست رفته ی خود را احیا کنید.

 

چرا باید لینک ها را احیا کرد؟ 

شاید برای شما این سوال پیش آمده باشد که چه دلیلی دارد که لینک ها را احیا کنیم؟ باید بگوییم که وجود لینک های نامعتبر زیاد در وب سایت شما، باعث میشود سئوی سایت شما منفی شود و رتبه آن در نتایج جستجو کاهش یابد.

علت این امر آن است که ورود به یک لینک نامعتبر و مشاهده ی یک ارور، تجربه کاربری بدی را برای کاربران در پی دارد. پس ممکن است این کاربر که با ارور مواجه شده دیگر هرگز به سایت شما بازنگردد! همچنین تجربه کاربری برای گوگل نیز دارای اهمیت بسیار زیادی است.

 

چرا لینک ها از دست می روند؟ 

از دست رفتن لینک ها میتواند دلایل متعددی داشته باشد. از جمله این دلایل میتوان موارد زیر را نام برد:

  • حذف شدن لینک توسط نویسنده
  • موجود نبودن لینک
  • ریدایرکت شدن لینک
  • از ایندکس گوگل خارج شدن لینک
  • و …

 

نتیجه گیری: 

احیا کردن لینک یکی از موارد مهم در لینک سازی بوده و تاثیر مثبتی در سئوی سایت دارد. شما میتوانید با احیا کردن لینک های سایت خود، لینک های نامعتبر را شناسایی کرده و با انجام کار درست، مانند ریدایرکت کردن یا … آنها را بازیابی کنید.

این عمل باعث میشود تجربه کاربری سایت شما بهتر شود و نتایج بهتری را در گوگل کسب کنید. سعی کنید عملیات بازیابی لینک ها را حداقل هر 6 ماه تا 1 سال برای سایت خود انجام دهید.

امیدواریم این آموزش از سری آموزش های هاست نگار برای شما مفید بوده باشد و به کمک آن با مفهوم Link Reclamation و نحوه ی انجام آن آشنا شده باشید. درصورتی که سوالی برای شما پیش آمد، میتوانید آن را در بخش دیدگاه بیان کنید.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

آموزش های مرتبط