آدرس http://www.YourDomain.com:2082 را در مرورگر خود وارد کنید .
با استفاده از نام کاربری و رمز عبوری که میزبان هاست در اختیار شما قرار می دهد وارد پنل مدیریتی هاست خود شوید .
در ابتدا باید پایگاه داده برای سایت خود بسازید با ورود به صفحه اصلی سی پنل در قسمت Databases روی گزینه MySQL Databases کلیک کنید .
در قسمت New Database نام پایگاه داده خود را وارد کرده و روی create Database کلیک نمایید .
به این ترتیب پایگاه داده شما ایجاد شده توسط Go Back به صفحه قبل بازگردید .
همانطور که مشاهده می کنید نام دیتابیس ایجاد شده به لیست اضافه می شود .
Add New User بخشی است که شما باید نام کاربر Database را ایجاد کنید در قسمت user name نام کاربر را وارد کنید سپس در فیلد password رمز عبور را وارد کرده ودر فیلد( password (Again رمز عبور را مجددا وارد و روی دکمه create user کلیک کنید .
در بخش Add User To Database باید نام کاربری ایجاد شده را به پایگاه داده ای که ایجاد کردید اضافه کنید .
در فیلد یوزر نام کاربر و در فیلد دیتابیس نام پایگاه داده را انتخاب کرده و روی Add کلیک کنید .
در این قسمت با کلیک در باکس All PRIVILEGES تمام قسمت ها را فعال کرده و بازدن Make changes تغییرات را ذخیره کنید .
اگر تمام مراحل به درستی پیش رفته باشد صفحه زیر را مشاهده می کنید به این ترتیب کاربر ایجاد شده به پایگاه داده شما متصل می شود .
پس از مراحل طی شده برای ایجاد پایگاه داده در صفحه اصلی سی پنل روی گزینه File manager کلیک کنید .
در قسمت file manager وارد پوشه ی public _html شوید سپس برای بارگزاری فایل جوملا برای نصب روی uploadدر نوار منوی بالا کلیک کنید .
حال با استفاده از دکمه Browse آدرس فایل نصبی را از کامپیوتر خود انتخاب کنید به این ترتیب فایل شروع به بارگزاری می کند .
پس از آپلود فایل، نام فایل مورد نظر به لیست محتویات پوشه public_html اضافه می شود .
فایل نصبی را انتخاب کرده و در نوار منو روی گزینه extract کلیک کنید در پنجره ای که باز می شود گزینه extract files را انتخاب کنید به این ترتیب فایل مورد نظر از حالت فشرده خارج شده و آماده نصب می شود .
در مرورگر نام دامنه خود را وارد کنید تا بتوانید صفحه شروع نصب جوملا را ببینید بر روی گزینه نصب جوملا کلیک کنید تا مراحل نصب جوملا شروع شود .
در مرحله اول از نصب جوملا که مرحله ی انتخاب زبان است ،زبان Persian (پارسی) را برای فارسی شدن جوملا انتخاب کنید بعد روی دکمه ادامه کلیک نمایید .
در صفحه بعدی که مرحله ی کنترل مراحل نصب می باشد اطلاعات مبتنی بر پی اچ پی نمایش داده می شود که برای نصب باید تمام گزینه های آن پشتیبانی شوند. در صورتی که هر یک از گزینه ها با خیر نمایش داده شوند، ممکن است برای نصب و استفاده از جوملا به مشکل بر بخوریداین تنظیمات تعیین میکند که آیا PHP شما تطابق کامل با جوملا دارند یا نه .هرچند، جوملا! بر این عملیات ناظر بوده و تنظیمات مورد نیاز برای تطابق را انجام میدهد با کلیک روی ادامه به مرحله ی بعدی بروید .
در مرحله ی سوم از نصب جوملا مجوز جوملا نمایش داده می شود پس از مطالعه آن و آشنایی با قوانین استفاده از جوملا با کلیک روی گزینه ادامه وارد مرحله ی چهارم نصب شوید .
درمرحله ی چهارم که شامل تنظیمات اتصال می باشد ، اطلاعات لازم برای ایجاد این پایگاه داده را نمایش می دهد
جوملا! مدیریت محتوایی است که تمامی داده و اطلاعاتش را در بانک اطلاعاتی ذخیره می کند.
در این قسمت اطلاعات مربوط به پایگاه داده را وارد کنید در قسمت نام هاست عبارت local hostدر قسمت مربوط به نام کاربری و رمز عبور و نام دیتابیس اطلاعاتی را که از قبل ایجاد کرده اید وارد نمایید
مرحله ی پنجم که مربوط به تنظیمات FTP می باشد به صورت اختیاری است و بسیاری از کاربران می توانند این مرحله را انجام نداده و ادامه نصب را انجام دهند .
در مرحله ی ششم از نصب جوملا که شامل تنظیمات اصلی می باشد شما باید اطلاعات مربوط به نام سایت خود و همچنین ایمیل و نام کاربری مدیر و رمز عبور خود را وارد کنید .
اطلاعاتی که شما در این بخش وارد می کنید در واقع همان اطلاعاتی است که برای ورود به بخش مدیریتی جوملا باید از آن استفاده کنید .
اکنون وارد مرحله ی هفتم یعنی مرحله پایانی شده اید روی دکمه حذف پوشه نصب جوملا کلیک کنید .
بدین ترتیب جوملا نصب شده و شما می توانید با کلیک روی گزینه مدیر وارد بخش مدیریتی جوملا شده و تنظیمات دلخواه خود را انجام دهید و با استفاده از سایت می توانید سایت خود را مشاهده کنید .