آموزش ها-هاست نگار

5 نکته کلیدی هنگام انتخاب افزونه های رایگان وردپرس

با تشکر از جمعیت گسترده توسعه دهندگان وردپرس، ده‌ها هزار افزونه رایگان وردپرس برای دانلود در دسترس است. با این حال، همه آنها قابل اعتماد نیستند. انتخاب یک افزونه بی کیفیت و اشتباه، خطر نابودی را برای وب‌سایت شما بوجود می آورد.

یک افزونه بد می‌تواند به روش های مختلف به وب‌سایت شما آسیب برساند. این آسیب می‌تواند تجربه کاربری وردپرس را با پیچیده کردن رابط کاربری آلوده کند و به تجربه بازدیدکنندگان شما با کند شدن وب‌سایت آسیب بزند. حتی بیشتر از این، برخی افزونه‌ها می‌توانند ریسک‌های امنیتی ایجاد کنند و به هکرها امکان اضافه کردن یک بک دور به وب‌سایت شما را دهند.

"بک دور" در اصطلاح هکی به معنای ورود غیر مجاز یک فرد یا گروه به یک سیستم یا شبکه است، به طوری که این دسترسی غیرمجاز برای مدت زمانی نامشخص حفظ می‌شود. این واژه به طور معمول در زمینه‌های امنیت سایبری و هکرها استفاده می‌شود.

برای دور زدن این تهدیدات و حفظ امنیت وب‌سایت خود، شما باید قبل از نصب هر افزونه، آن را به دقت بررسی کنید. با در نظر گرفتن این نکات، در این مطلب، به شما پنج عنصر کلیدی که باید هنگام انتخاب افزونه‌های رایگان وردپرس در نظر گرفته شود را آموزش میدهیم.

در نظر گرفتن امتیازات

ساده‌ترین و واضح‌ترین روش انتخاب افزونه‌های رایگان وردپرس بررسی امتیاز کاربران است. این امتیازات به وضوح در هر صفحه افزونه در مخزن افزونه وردپرس نمایش داده می‌شوند، زیر برگه توضیحات.
کاربران می‌توانند به افزونه امتیاز بین یک تا پنج ستاره دهند. ما پیشنهاد می‌دهیم از افزونه‌هایی که میانگین حداقل چهار (یا تقریباً چهار) ستاره ندارند دوری کرده و از آنها بپرهیزید. هر قدر این میانگین کمتر باشد ممکن است خطرناک باشد. البته شایان ذکر است که بسیاری از کاربران به‌طور دودویی به این امتیازات روی می‌آورند و تنها یک ستاره یا پنج ستاره را انتخاب می‌کنند، که این موضوع طبیعتاً میانگین نمرات را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

بررسی نظرات کاربران

نظرات کاربران به ما کمک میکند که نتیجه استفاده واقعی از افزونه توسط بقیه کاربران را بدانیم. معمولاً تعداد زیادی نظرات متنوع وجود دارد که برای تحلیل همه آنها منطقی نیست. به جای خواندن هر یک از آنها، ما پیشنهاد می‌دهیم تا چندین نظر بالاترین و پایین‌ترین امتیاز را در نظر بگیرید. این کار به شما قبل از تصمیم‌گیری برای ادامه نصب، ماهیت افزونه را برای شما به تصویر می‌کشاند.

نظرات را می‌توانید در تب نقد و بررسی که در زیر دکمه دانلود قرار دارد، پیدا کنید.

در حین خواندن هر نقد، به چیزهایی که اغلب آسیب‌های مشترک هستند، توجه کنید، زیرا آنها اغلب ضعف‌های اصلی افزونه را آشکار می‌کنند. به عنوان مثال، اگر بیش از چند کاربر از آن یاد کنند که وب‌سایتشان پس از نصب به شدت کندتر شده است، بهتر است از آن افزونه خاص دوری کنید. همچنین طبیعی است که اگر نظرات منفی بیشتر از نظرات مثبت باشد، باید آن را به عنوان یک نشانه قرمز در نظر بگیرید.

نصب‌های فعال

به عنوان یک قاعده کلی، هر چه تعداد نصب‌های فعال یک افزونه بیشتر باشد، آن افزونه از اعتماد بیشتری توسط اجتماع برخوردار است. علاوه بر این، اگر یک افزونه بر روی تعداد زیادی از وب‌سایت‌های وردپرس نصب شده باشد، احتمالاً عملکرد خوبی نیز دارد.

WordPress  یک بار دیگر این کار را برای شما آسان می‌کند. تمام افزونه‌های وردپرس در مخزن افزونه‌های WordPress.org تعداد نصب‌های فعال را در برگه جزئیات نمایش می‌دهند.

به دلایل امنیتی، ما معمولاً توصیه نمی‌کنیم افزونه‌های رایگان وردپرس را که کمتر از ۱,۰۰۰ نصب فعال دارند انتخاب کنید. با این حال، شما باید این نکته را با اندکی احتیاط در نظر بگیرید. در نهایت، افزونه‌های جدید باید از جایی شروع کنند و ممکن است ببینید که برخی از افزونه‌های کمتر استفاده شده کاملاً سالم هستند.

بروزرسانی‌ها و سازگاری

زمانی که یک افزونه توسط توسعه دهنده‌اش به طور منظم بروزرسانی نمی‌شود، احتمال بروز حفره های امنیتی در آن بیشتر میشود. افزونه‌ها بهتر است با بروزرسانی‌های اصلی وردپرس سازگار باشند تا سازگاری را تضمین کنند. پیوستگی و منظم بودن بروزرسانی‌ها نیز روش خوبی برای ارزیابی سطح مشارکت فعال توسعه دهنده افزونه است.
مخزن افزونه‌های وردپرس دقیقاً نشان می‌دهد که یک افزونه آخرین بار کی بروزرسانی شده است، زیر برگه توضیحات:1

علاوه بر این، یک سابقه‌ی همه بروزرسانی‌های قبلی را در زیر برگه تغییرات نشان می‌دهد، تا بتوانید دقیقاً ببینید توسعه دهنده افزونه از زمان انتشار اولیه آن چه کرده است. با توجه به فراوانی بروزرسانی‌های افزونه، خوب است که به سازگاری افزونه با نسخه وردپرس خود قبل از نصب هر چیزی بپردازید. در برگه توضیحات یک‌بار دیگر، نسخه‌های وردپرسی که می‌تواند اجرای افزونه را داشته باشد را خواهید دید.
ما به شدت توصیه می‌کنیم تا به مسئله سازگاری توجه ویژه‌ای داشته باشید، زیرا افزونه‌هایی که با نسخه وردپرس شما سازگار نیستند ممکن است باعث بوجود آمده اختلال هایی در سایت شما شوند. در بدترین حالت، ممکن است حتی وب‌سایت شما را کرش کنند.
برای بررسی نسخه وردپرسی که در حال حاضر اجرا می‌کنید، به آسانی به بخش داشبورد در پشتیبانی وردپرس خود بروید. یک‌بار در آنجا، به پایین صفحه بروید (در گوشه پایین سمت چپ).

پشتیبانی و مستندات

تمام افزونه‌های موجود در مخزن افزونه‌های وردپرس دارای انجمن پشتیبانی در برگه پشتیبانی قرار دارند:

اگر شما فعالیت منظم در این انجمن‌ها را مشاهده کنید، این نشانه خوبی است که توسعه دهنده به‌فعالیت فعال برای حل مشکلات کاربران می‌پردازد. اگر این انجمن‌ها رها شده باشند، آن را به عنوان یک علامت هشدار بگیرید.

با این حال، توسعه دهندگان ممکن است پشتیبانی از افزونه را به صورت خارجی انجام دهند. بطوری که بسیاری از آنها در سیستم پشتیبانی وردپرس فعالیتی ندارند. بنابراین، ممکن است بخواهید به وب‌سایت آنها بروید تا گزینه‌های پشتیبانی بیشتری را مشاهده کنید.

همچنین، شما باید بررسی کنید که چه نوع مستنداتی را توسعه دهنده ارائه می‌دهد. برگه سوالات متداول (FAQ) مکان خوبی برای شروع جستجوی شماست.

افزونه‌های شخص ثالث نقش بزرگی در عالی بودن وردپرس ایفا میکنند، اما این به معنای اعتماد به هر افزونه ای در بازار نیست. استفاده از افزونه‌های بدون کیفیت می‌تواند برای سرعت، امنیت و کارایی عمومی وب‌سایت، ویران‌کننده باشد. در این آموزش، به شما نحوه رفع عدم لود المنتور را توضیح دادیم. امیدواریم این مقاله آموزشی برای شما مفید بوده باشد، برای دیدن باقی آموزش ها میتوانید وارد منوی پشتیبانی بخش آموزش ها شوید، در صورتی که درباره این آموزش به مشکل یا سوالی برخورد کردید، میتوانید آن را در بخش دیدگاه بیان کنید.

 

 

آموزش های مرتبط:

آموزش اضافه کردن انیمیشن های CSS به وردپرس

نحوه اضافه کردن دارک مود به وردپرس
بهترین افزونه های بکاپ گیری وردپرس
آموزش نصب افزونه در وردپرس
آموزش غیر فعال کردن افزونه در وردپرس
طریقه غیر فعال کردن نظرات در وردپرس
 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

خرید هاست

 

آموزش های مرتبط