آموزش ها-هاست نگار

لینک سازی داخلی چیست؟ – نحوه درست ساختن لینک داخلی

لینک سازی داخلی چیست؟


آنچه در این مقاله خواهید آموخت:

لینک سازی داخلی چیست؟ 

اهمیت لینک سازی داخلی در سئو 

نحوه درست ساختن لینک داخلی 

انواع لینک سازی داخلی 

  1. لینک سازی داخلی به صورت دستی 
  2. لینک سازی داخلی به صورت اتوماتیک 
  3. لینک سازی داخلی در منوی سایت 
  4. لینک سازی داخلی در صفحه اصلی 
  5. لینک سازی داخلی تصاویر 

چه زمانی میتوان لینک سازی داخلی را اسپم دانست؟ 

نتیجه گیری

ممکن است درحالی که دارید سئو سایت خود را بهبود میبخشید، با کلمه لینک سازی داخلی مواجه شده باشید. لینک سازی داخلی یکی از فاکتورهای مهم در سئو است. شما میتوانید با لینک سازی داخلی صفحات سایت خود را به یکدیگر متصل کنید. و به این ترتیب کاربر را هدایت کنید تا زمان بیشتری در سایت شما بگذراند. این امر موجب کاهش نرخ پرش، افزایش تعامل و زمان حضور کاربر در سایت و … میشود. تمامی این موارد تاثیر مثبتی در سئو سایت شما خواهند داشت.

 لینک داخلی چیست؟

 

لینک سازی داخلی چیست؟ 

لینک سازی داخلی یا Internal Link در واقع پیوندهایی در صفحات سایت هستند که باعث متصل شدن صفحات به یکدیگر میشوند. با استفاده از این کار هم کاربران سایت شما راحت تر به مطالب مرتبط با صفحه ای که باز کردند منتقل میشوند؛ هم موتورهای جستجو میتوانند از طریق این لینک ها صفحات دیگر سایت شما را ایندکس و بررسی کنند. پس در واقع میتوان گفت یکی از فاکتورهای مهم سئو، لینک سازی داخلی است.

دقت کنید که انکرتکستی که برای لینک داخلی خود انتخاب میکنید، موضوع اصلی مقاله لینک شده را بیان کند. و صد البته باید مقاله ای که پیوند میدهید، مرتبط با صفحه ای که در آن لینک سازی میکنید باشد. اگر بین صفحات نامربوط لینک سازی کنید، علاوه بر اینکه ممکن است کاربر دیگر به سایت شما سر نزند، موتورهای جستجو نیز این لینک سازی را برای سئوی سایت شما منفی در نظر میگیرند. پس در انتخاب محتوایی که میخواهید لینک کنید و انکرتکست آن دقت کنید.

 

 

اهمیت لینک سازی داخلی در سئو 

موتورهای جستجو به وسیله لینک سازی داخلی میتوانند محتواهای دیگر سایت شما را نیز دنبال کنند. هنگامی که شما یک لینک را به تعداد زیادی در سایت خود استفاده کنید، موتورهای جستجو در می یابند که این محتوا از اهمیت زیادی برخوردار است. پس در واقع لینک سازی داخلی هدایت کننده و راهنمای موتورهای جستجو و کاربران در سایت است.

شما میتوانید با لینک سازی صحیح، تجربه کاربری بهتری را برای سایت خود رقم بزنید. همچنین موتورهای جستجو را بهتر در سایت خود هدایت کنید، به صورتی که با لینک سازی شما بتوانند به تمامی محتوای سایت دست یابند. این موارد در سئو سایت تاثیر به سزایی دارند.

نکته قابل تامل دیگر، محتواهای جدید سایت شماست. این محتواها را موتورهای جستجو هنوز شناسایی نکرده اند و داخل نقشه سایت شما نیز موجود نیستند. اگر از لینک سازی داخلی جهت معرفی اینگونه محتواها استفاده نکنید، هرگز اینها توسط موتورهای جستجو کروال نخواهند شد. پس لینک سازی داخلی به محتواهای جدید سایت شما نیز جهت دیده شدن بهتر نیز کمک میکند.

 لینک داخلی چیست؟

 

نحوه درست ساختن لینک داخلی 

جهت لینک سازی صحیح و درست که تاثیر مثبت بر سئو سایت داشته باشد، میبایست یک سری قواعد را رعایت کرد. این فاکتورها را در ادامه باهم بررسی میکنیم:

  • لینک پیوند شده مرتبط با محتوای مقاله باشد
  • انکرتکست استفاده شده برای لینک محتوای آن را نمایان کند
  • جهت کامل کردن مقاله و اطلاعات کاربر لینک سازی کنید
  • ساختار استانداردی در سایت به منظور اتصال صفحات به یکدیگر ایجاد شود
  • با لینک سازی های انجام شده، موتورهای جستجو به راحتی بتوانند به تمامی محتواهای موجود در سایت دسترسی داشته باشند
  • از کلمات کلیدی در انکرتکست استفاده کنید
  • تایم تعامل کاربر با سایت را به وسیله ارائه اطلاعات تکمیلی با لینک سازی به مقالات داخلی سایت، افزایش دهید
  • لینک سازی ها موجب بهبود UI و UX شوند
  • بیش از حد در یک مقاله لینک سازی نکنید
  • و آخرین مورد: لینک سازی های انجام شده بهبود وضعیت سئو را در پیش داشته باشند

 نحوه درست ساختن لینک داخلی

 

 

انواع لینک سازی داخلی 

پس از اینکه راجع به لینک سازی اصولی برای شما توضیح دادیم، اکنون میخواهیم انواع لینک سازی داخلی را به شما معرفی کنیم.

 

1. لینک سازی داخلی به صورت دستی 

لینک سازی داخلی به صورت دستی را قطعا با آن آشناییت دارید. هنگامی که شما در محتوای خود از لینک محتوای دیگری در سایت خود استفاده میکنید، درواقع به صورت دستی لینک سازی داخلی را انجام داده اید. که اینگونه لینک سازی تاثیر بسیاز مثبتی در تجربه کاربری و کار موتورهای جستجو دارد.

 لینک داخلی چیست؟

 

2. لینک سازی داخلی به صورت اتوماتیک 

خوب است بدانید که افزونه هایی نیز در زمینه لینک سازی وجود دارند. در این نوع افزونه ها شما میتوانید کلمات خاصی را در ازای لینک های خاصی تعریف کنید؛ آنگاه در هر محتوایی که از این دسته از کلمات استفاده کنید، لینک سازی به کلمه موردنظر بصورت خودکار انجام میگیرد. این لینک سازی های داخلی باعث افزایش اطلاعات کاربر در زمینه های مرتبط با محتوا و افزایش زمان ماندگاری او در سایت شما میشود. که علاقه مندی کاربر به سایت شما و در نهایت بهبود سئوی آن را در پی خواهد داشت.

 

3. لینک سازی داخلی در منوی سایت 

منوی سایت یکی از مهم ترین بخش های هر سایت است. شما با لینک سازی صحیح در منو میتوانید تجربه کاربری بهتری را برای کاربران سایت خود رقم بزنید. به این صورت که صفحاتی با موضوعات کلی سایت را ایجاد کنید تا کاربر بتواند ساده تر به موارد مورد نیاز خود دستیابی داشته باشد. برای مثال اگر سایت فروشگاهی برای کفش دارید، میتوانید از برندهای کفش های موجود به عنوان دسته های کلی برای لینک سازی در منوی سایت استفاده کنید.

 نحوه درست ساختن لینک داخلی

 

4. لینک سازی داخلی در صفحه اصلی 

صفحه اصلی سایت درواقع جزو صفحه هاییست که بیشترین بازدید را دارد. پس باید در طراحی آن بسیار دقت داشته باشید. شما میبایست قالب صفحه ی اصلی را به گونه ای طراحی کنید که علاوه بر جذابیت آن برای کابر، دسترسی آسان به محتواهای سایت را با لینک سازی داخلی صحیح برای او رقم بزنید.

این لینک سازی میتواند شامل دسته بندی مقالات، محصولات، صفحات تماس با ما، درباره ی ما و … باشد. همچنین جایگاه های آنها نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است. زیرا باید موارد مهم تر را در دسترس کاربر بگذارید تا نیاز نباشد برای یافتن آنها کل صفحه سایت را بگردد.

 

5. لینک سازی داخلی تصاویر 

لینک سازی داخلی تصاویر یا همان استفاده از تگ Alt در واقع به گوگل میفهماند که تصویری که در محتوا استفاده کردیم، چه چیزی را نمایش میدهد. همچنین این مورد برای کاربران نیز مفید است. زیرا گاهی ممکن است تصویر در مرورگر یک کاربر آپلود نشود، که در این شرایط میتواند متوجه شود تصویر سعی در نمایش چه چیزی داشته است.

 نحوه درست ساختن لینک داخلی

 

 

چه زمانی میتوان لینک سازی داخلی را اسپم دانست؟ 

هنگامی که قاعده به صورت اصولی ایجاد نشود، میتواند منجر به اسپم شود. هدف از لینک سازی داخلی، ایجاد ارتباط بین مقاله های سایت جهت راحت تر کردن دسترسی کاربران است. درصورتی که یکی از موارد زیر در لینک سازی داخلی صورت پذیرد، میتوان آن لینک سازی را اسپم نامید:

  • ایجاد لینک بدون هدف
  • لینک سازی صرفا جهت وجود لینک در محتوا
  • ایجاد لینک نامربوط به محتوا
  • استفاده از انکرتکست نامربوط به لینک
  • و …

 

نتیجه گیری:

یکی از مهم ترین فاکتورهای سئو سازی خوب برای سایت، استفاده از لینک سازی داخلی برای محتوا است. لازم است بگوییم برای لینک سازی داخلی نباید به افزونه های سئو اکتفا کرد، زیرا آنها قدرت تشخیص ارتباط موضوعی محتوا ها را ندارند و صرفا برای اینکه شما از لینک سازی داخلی استفاده کرده اید، به محتوای شما چراغ سبز نشان میدهند.

پس برای لینک سازی داخلی دقت لازم را داشته باشید که محتوای شما با لینکی که در آن قرار میدهید ارتباط موضوعی داشته باشد. همچنین انکرتکستی که برای پیوند لینک استفاده میکنید نیز اهمیت به سزایی دارد. به این ترتیب کاربر به سادگی به تمامی بخش های مرتبط متصل خواهد شد که این امر موجب میشود کاربر باز هم به سایت شما بازگردد.

امیدوارم این آموزش برای شما مفید بوده باشد و به وسیله آن با مفهوم لینک سازی داخلی، تاثیر آن بر سئو سایت و قواعد لینک سازی صحیح آشنا شده باشید. درصورتی که سوال یا مشکلی برای شما پیش آمد میتوانید آن را در بخش دیدگاه بیان کنید.

درصورتی که از این مقاله لذت بردید، میتوانید از دیگر مقالات ما در این موضوع نیز بهره ببرید:

لینک چیست؟

بک لینک چیست؟

نحوه Disavow کردن بک لینک ها

ساخت لینک خروجی nofollow

 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

خرید هاست

 

آموزش های مرتبط