آموزش ها-هاست نگار

خطای 410 Gone چیست؟

 

اگر URL را اشتباه تایپ کنید، ممکن است خطای 404 را ببینید که توضیح می دهد این صفحه وب وجود ندارد. با این حال، اگر صفحه حذف شده باشد، احتمالاً کد وضعیت «410 Gone» را دریافت خواهید کرد. این بدان معنی است که شما به هیچ وجه نمی توانید به صفحه دسترسی داشته باشید.
خوشبختانه، چند راه آسان برای رفع خطای «410 Gone» وجود دارد. اگر برای وب سایت شما اتفاق افتاد، می توانید گزارش های سایت خود را بررسی کنید و سرور خود را مجدداً پیکربندی کنید تا مشکل حل شود. همچنین، می‌توانید این خطا را در سمت سرویس گیرنده با برگرداندن به‌روزرسانی‌های اخیر یا حذف نصب افزونه‌های جدید عیب‌یابی کنید. در این پست، در مورد خطای 410 Gone Error و علل احتمالی آن توضیح خواهیم داد.
 
خطای «410 Gone» چیست؟
هنگامی که شخصی روی یک صفحه وب کلیک می کند، مرورگر او درخواستی را به سرور وب سایت ارسال می کند. پس از پردازش درخواست، سرور فایل های سایت مربوطه را ارسال می کند و اطلاعات درخواستی را نمایش می دهد. اگرچه ممکن است آن را نبینید، اما سرور همچنین یک کد وضعیت را در هدر HTTP ارسال می کند. این کدهای وضعیت HTTP نشان می دهد که آیا درخواست موفقیت آمیز بوده است یا ناموفق.
در اینجا انواع مختلفی از کدهای وضعیت HTTP وجود دارد:
  • 100s: Informational requests (درخواست های اطلاعاتی)
  • 200s: Successful requests (درخواست های موفق)
  • 300s: Redirects (ریداریکت)
  • 400s: Client-side errors (خطای سمت کاربر)
  • 500s: Server-side errors (خطای سمت سرور)
خطای "410 Gone" یک کد وضعیت HTTP 400 است که نشان می دهد منبع هدف برای همیشه حذف شده است. در این حالت، سرور نمی تواند درخواست را تکمیل کند زیرا صفحه وجود ندارد. بسته به مرورگر شما، خطای 410 می تواند به روش های مختلفی ظاهر شود:
  • 410 Gone
  • Gone
  • Error 410
  • HTTP Status 410
به‌عنوان مالک وب‌سایت، نظارت بر کدهای وضعیت خود و رفع هر گونه خطا در زمان وقوع آن مهم است. اگر بازدیدکنندگان جدید نتوانند اطلاعات مورد نظر خود را پیدا کنند، ممکن است به جای آن به یک سایت دیگر مراجعه کنند. برای رفع خطای «410 Gone»، ابتدا باید بدانید که چه چیزی باعث آن شده است.
 
چه چیزی باعث خطای "410 Gone" می شود؟
از آنجایی که خطای "410 Gone" به عنوان کد وضعیت 400 HTTP طبقه بندی می شود، ممکن است فکر کنید که فقط به عنوان یک خطای سمت مشتری رخ می دهد. با این حال، این می تواند در هر دو طرف سرور و مشتری اتفاق بیفتد.
ممکن است کاربر هنگام تایپ URL اشتباه کند. در بسیاری از موارد، این منجر به خطای "404 Not Found" می شود. با این حال، اگر منبع زمانی در آن URL وجود داشته باشد و سرور برای بازگرداندن کد وضعیت «410 Gone» پیکربندی شده باشد، ممکن است خطای 410 دریافت شود.
 
اگر اخیراً تغییراتی در سیستم مدیریت محتوای (CMS) خود ایجاد کرده‌اید، می‌توانید کد وضعیت «410 Gone» را فعال کنید. گاهی اوقات افزونه ها و به روز رسانی های آن ها می توانند تغییراتی در پایگاه داده شما ایجاد کنند که منجر به این خطا می شود.
از طرف دیگر، خطای 410 می تواند نتیجه کانفیگ نادرست سرور باشد. اگر فایل های log خود را برای ریدایرکت های ناخواسته جستجو کنید، احتمالاً منبع مشکل را پیدا خواهید کرد.
 
کد وضعیت 410 HTTP نیز می تواند عمدی باشد. اگر یک تبلیغ حساس به زمان در وب سایت خود اجرا می کنید، آن صفحه وب فقط برای یک دوره معین در دسترس خواهد بود. اگر پس از پایان فروش، شخصی روی این پیوند تبلیغاتی کلیک کرد، می‌توانید او را به خطای «410 Gone» هدایت کنید. که به آنها اطلاع می دهد که صفحه حذف شده است و دیگر باز نمی گردد.
 
تفاوت بین خطای «410 Gone» و «404 Not Found»
هر دو خطای "410 Gone" و "404 Not Found" نشان می دهد که منبع قابل بازیابی نیست. با این حال، چند تفاوت اصلی بین دو کد وضعیت HTTP وجود دارد.
404 Not Found یکی از رایج ترین کدهای وضعیت HTTP است. وقتی این خطا را می بینید به این معنی است که منبع درخواستی وجود ندارد:
با این حال، خطای "404 یافت نشد" یک مشکل موقتی است. این بدان معنی است که می توانید بعداً URL را دوباره امتحان کنید تا ببینید آیا مشکل حل شده است یا خیر.
با خطای «410 Gone»، صفحه درخواستی برای همیشه حذف شده است. هنگامی که خزنده های جستجو این کد وضعیت HTTP را شناسایی می کنند، لینک را از فهرست خارج می کنند.
اگر دیگر به صفحه خاصی نیاز ندارید، پیاده سازی ریدایرکت "410 Gone" می تواند مفید باشد. با این حال، اگر این خطاها به خودی خود رخ می دهند، باید آنها را برطرف کنید تا وب سایت خود به درستی کار کند.
 
در این آموزش خطای 410 Gone را معرفی کردیم. امیدواریم این مقاله آموزشی برای شما مفید بوده باشد، برای دیدن باقی آموزش ها میتوانید وارد منوی پشتیبانی بخش آموزش ها شوید، در صورتی که درباره این آموزش به مشکل یا سوالی برخورد کردید، میتوانید آن را در بخش دیدگاه بیان کنید.
 
 
 
 
 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

خرید هاست

 

آموزش های مرتبط