آموزش ها-هاست نگار

آموزش پارک و ریدایرکت دامنه در قالب jupiter

 

پارک دامین یک فرایند است که به وبمستران اجازه می‌دهد تا یک دامین را برای مدتی غیرفعال کنند و صفحه خالی یا صفحه پیشفرضی را نمایش دهند. در این آموزش، به بررسی مفهوم پارک دامین و ریدایرکت و همچنین نحوه عملکرد آن ها در قالبJupiter  در وب می‌پردازیم.

مفهوم پارک دامین:

پارک دامین به معنی غیرفعال کردن یک دامین و نمایش یک صفحه خالی یا صفحه پیشفرض است. این فرایند معمولاً زمانی استفاده می‌شود که وبمستران دامنه ای را خریداری کرده اند، اما هنوز محتوایی برای آن فراهم نکرده‌اند یا می‌خواهند آن را برای استفاده آینده نگه دارند، همچنین این عمل کاربرد دیگری نیز دارد برای مثال شما میخواهید با وارد کردن چند دامنه یک سایت بالا بیاید، برای این کار میبایست دامنه ها را بر روی هاست پارک کنید که در قالب قبلی cpanel بنام Aliases شناخته میشد.همچنین توجه داشته باشید برای پارک کردن یک دامنه ابتدا میبایست dns های هاست اصلی خود را بر روی دامنه ست نمایید و تا زمان ست شدن کامل میبایست صبر نمایید. استفاده از پارک دامین عملی ساده‌ای است و مراحل زیر را شامل می‌شود:
ابتدا وارد cpanel خود شوید سپس بر روی بخش Domain کلیک نمایید

سپس گزینه Create A New Domain را بزنید

 وارد صفحه زیر میشوید و میتوانید دامنه مورد نظر را وارد کنید همچنین تیک گزینه share document را در صورتی که نداشته باشد بزنید و سپس submit را کلیک نمایید تا پارک انجام شود. و به همین راحتی!!

در وب، ریدایرکت کردن به معنی ارسال کاربر از یک صفحه یا آدرس به صفحه یا آدرس دیگر است. استفاده صحیح از ریدایرکت کردن در وب می‌تواند به کاربران کمک کند تا به صفحه‌ها و منابع مورد نظرشان برسند.

مفهوم ریدایرکت کردن:
ریدایرکت کردن به معنی ارسال کاربر از یک آدرس به آدرس دیگر است. این کار می‌تواند به دلایل مختلف، مانند تغییر نام دامنه، انتقال صفحه یا منبع به آدرس جدید، تغییر ساختار آدرس و غیره انجام شود.
انواع ریدایرکت:

در وب، سه نوع رایج ریدایرکت وجود دارد:

   - 301 Redirect: این نوع ریدایرکت بیانگر این است که صفحه یا منبع به صورت دائم به آدرس جدید انتقال یافته است. این نوع ریدایرکت به موتورهای جستجو نیز اطلاع می‌دهد که صفحه دائما به آدرس جدید انتقال یافته است و برای ارجاعات آینده از آدرس جدید استفاده کنند.

   - 302 Redirect: این نوع ریدایرکت بیانگر این است که صفحه یا منبع به صورت موقت به آدرس جدید انتقال یافته است. این نوع ریدایرکت به موتورهای جستجو نیز اطلاع می‌دهد که صفحه به طور موقت به آدرس جدید انتقال یافته است و برای ارجاعات آینده همچنان از آدرس قبلی استفاده کنند.

   - Meta Refresh: این نوع ریدایرکت با استفاده از برچسب Meta در صفحه HTML صورت می‌گیرد. با استفاده از این تگ، کاربر به صورت خودکار به صفحه دیگری هدایت می‌شود. این نوع ریدایرکت برای انتقال سریع و موقت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

برای ریدایرکت مراحل زیر را انجام دهید:

ابتدا میبایست وارد cpanel خود شوید و بر روی Domain  کلیک نمایید:

در اینجا دامنه های خود را میتوانید مشاهده نمایید، بر روی Manage دامنه ای که قصد ریدایرکت کردن آن را ضربه بزنید. همچنین نوجه داشته باشید در صورتی که هنوز دامنه مورد نظر را وارد نکرده اید ابتدا میبایست دامنه طبق روش بالا وارد کنید.

وارد صفحه زیر شده و بر روی Modfify The Redirects کلیک نمایید.

صفحه ای مانند صفحه زیر باز میشود:

در قسمت Type دو نوع Redirect میتوان انجام داد .ریدایرکت در سئو ی سایت شما تاثیر گذار خواهد بود. اگر ریدایرکت فقط برای مدت کوتاهی روی این آدرس اعمال شود میبایست Temporary 302 و در غیر این صورت Permanent 301 را انتخاب نمایید.
https?://(www.)?

از این منوی کشویی نام دامنه یا زیر دامنه مورد نظر خود را انتخاب کنید. سپس در بخش / آدرس موردنظر از دامنه انتخابی جهت ریدایرکت را وارد کنید.

Redirects to

در این فیلد آدرس صفحه یا وب سایتی که قصد انتقال به آن را دارید با http:// یا https:// وارد کنید.

www. redirection

در این بخش 3 گزینه وجود دارد که در ادامه به توضیح هر یک از آنها خواهیم پرداخت.

Only redirect with www. : اگر کاربر آدرس سایت را با www وارد کرد، به آدرس جدید هدایت شود

Redirect with or without www. : آدرس سایت وارد شده با یا بدون www کاربر به آدرس جدید هدایت شود

Do Not redirect www. : اگر آدرس با www وارد شده باشد، کاربر به آدرس جدید هدایت نشود

در این بخش گزینه 2 را علامت بزنید تا کاربر با وارد کردن آدرس سایت با و یا بدون www به /ادرس جدید هدایت شود.


Wild Card Redirect

مثلا شما برای دامنه ی Domain.com یک ریدایرکت تنظیم کرده اید و این دامنه را به Domain.ir ریدایرکت نموده اید. در حالت عادی اگر کسی آدرس Domain.com/contact را وارد کند، به دامنه ی جدید هدایت شده و آدرس Domain.ir برایش به نمایش در خواهد آمد. در این صورت است که ادامه ی آدرسی که کاربر درخواست کرده بود از دست میرود و بجای اینکه کاربر به بخش contact که از پیش درخواست کرده بود برود، به صفحه ی اصلی دامنه ی Domain.ir هدایت خواهد شد.
اگر میخواهید کاربر در عین هدایت شدن به مسیر جدید، آدرس درخواستی خود را از دست ندهد، کافی است گزینه ی Wild Card Redirect را فعال کنید. در این حالت اگر کاربر آدرس Domain.com/contact را وارد کند به آدرس Domain.ir/contact هدایت خواهد شد.

در انتها روی دکمه Add کلیک کنید تا ریدایرکت موردنظر ایجاد شود. پس از کلیک بر روی Add با پیغام سبز رنگی مواجه خواهید شد که به معنای موفقیت آمیز بودن ریدایرکت است.

همچنین برای حذف کردن ریدایرکت یا دامنه پارک شده خود نیز میتوانید با زدن گزینه manage در کنار دامنه دلخواه کلیک بر روی  Remove Domain این کار را انجام دهید. 
در این آموزش نحوه پارک و ریدایرکت دامنه در قالب jupiter را توضیح دادیم. امیدواریم این مقاله آموزشی برای شما مفید بوده باشد، برای دیدن باقی آموزش ها میتوانید وارد منوی پشتیبانی بخش آموزش ها شوید، در صورتی که درباره این آموزش به مشکل یا سوالی برخورد کردید، میتوانید آن را در بخش دیدگاه بیان کنید.

 

 

 
 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

خرید هاست

 

آموزش های مرتبط