آموزش ها-هاست نگار

8 تا از بهترین و محبوب ترین پلتفرم های CMS در سال 2023 (پارت 2)

 

در ادامه آموزش 8 تا از بهترین و محبوب ترین پلتفرم های CMS در سال 2023 داریم.....
جوملا یکی دیگر از پلتفرم‌های منبع باز رایگان CMS است که دارای قالب‌ها و پسوندهای مختلف است. استفاده از آن رایگان است، اما به هاست و نام دامنه نیاز دارید. بر اساس گزارش ها، جوملا 1.72 درصد از تمام وب سایت ها را در اختیار دارد.
جوملا اولین بار در سال 2005 منتشر شد، بنابراین مانند وردپرس، سال هاست که در حال فعالیت است. جوملا مملو از امکانات است و بسیاری از میزبان های وب نصب با یک کلیک را ارائه می دهند. با این حال، جوملا واقعا یک پلت فرم CMS ایده آل برای توسعه دهندگان و سازندگان وب سایت با تجربه است، بنابراین گزینه خوبی برای مبتدیان نیست. جوملا به شما انعطاف پذیری و گزینه های فراوانی می دهد. اگر چیزی پیچیده یا سفارشی می سازید، انتخاب خوبی است. اگرچه جوملا مخصوصاً برای توسعه دهندگان خوب است، اما شما همچنان می توانید از آن استفاده کنید.
مانند وردپرس، جوملا منبع باز است و در صورت گیر کردن، کامیونیتی بزرگی دارد. می توانید از جوملا برای راه اندازی یک فروشگاه تجارت الکترونیک استفاده کنید زیرا افزونه هایی برای این کار وجود دارد.
  • نکات منفی
حتی طرفداران جوملا اذعان می کنند که می تواند در مواقعی بسیار پیچیده باشد. بسته به کاری که می‌خواهید با آن انجام دهید، ممکن است لازم باشد یک توسعه‌دهنده برای کمک به شما استخدام کنید.
گزینه های زیادی برای افزونه های اضافی وجود ندارد. اگر به یک سیستم مدیریت محتوا مانند وردپرس عادت دارید که هزاران تم و افزونه در دسترس دارد که عملکرد اصلی را گسترش می دهد، ممکن است نتوانید ازجملا استفاده کنید. همچنین اگر افزونه‌ها و ماژول‌های مختلفی را نصب کرده باشید، ممکن است مشکلات سازگاری وجود داشته باشد.
  • قیمت گذاری
خود جوملا رایگان است، اگرچه باید برای نام دامنه و میزبانی وب که از جوملا پشتیبانی می کند، هزینه کنید. ممکن است متوجه شوید که برای افزودن قابلیت های بیشتر به وب سایت خود، برای برخی از افزونه ها هزینه می کنید. حتی ممکن است بخواهید برای کمک گرفتن از یک توسعه دهنده، بسته به هدفی که می خواهید به دست آورید، بودجه اختصاص دهید.
 
WooCommerce محبوب ترین پلتفرم تجارت الکترونیک در جهان است. این پلتفرم واقعا انعطاف پذیر است و مدیریت آن آسان است. ووکامرس از نظر فنی خود یک پلت فرم CMS نیست. در عوض، به عنوان یک افزونه در وردپرس اجرا می شود، بنابراین برای نصب WooCommerce باید وردپرس را در سایت خود داشته باشید. بر اساس گزارش ها، اگر یک پلتفرم CMS بود، 5.8 درصد از سهم بازار را در اختیار داشت. این درصدی از تمام وب سایت های جهان است که از آن استفاده می کنند. ووکامرس به عنوان نرم افزار رایگان در دسترس است، اما برای شروع به میزبانی WooCommerce و نام دامنه نیاز دارید.
شما می توانید محصولات فیزیکی یا دیجیتالی را با استفاده از ووکامرس بفروشید. حتی می توانید محصولات وابسته را از طریق لینک های وابسته به فروش برسانید. شما می توانید به طور کامل موجودی خود را از طریق WooCommerce مدیریت کنید و به راحتی می توانید آنچه را که در انبار دارید پیگیری کنید.
WooCommerce به طور پیش فرض دارای پرداخت های PayPal و Stripe است. همچنین می توانید هر درگاه پرداخت دیگری را از طریق افزونه ها و افزونه ها اضافه کنید.
  • نکات منفی
گزینه های مختلف زیادی در ووکامرس وجود دارد که وقتی در راه اندازی یک وب سایت جدید هستید می تواند کمی پیچیده باشد. همچنین معمولا ووکامرس منابع بالای درگیر میکند از این رو در اگر سایت فروشگاهی دارید میبایست در خرید هاست خود دقت نمایید.
  • قیمت گذاری
خود افزونه WooCommerce رایگان است، اما ممکن است لازم باشد برای افزونه ها و افزونه های اضافی برای فروشگاه آنلاین خود هزینه کنید. شما همچنین باید برای نام دامنه و یک حساب میزبانی وب پرداخت کنید.
 
دروپال یکی دیگر از پلتفرم های CMS منبع باز است. این CMS پشت برخی از وب سایت های بزرگ است، از جمله سایت The Economist و تعدادی از سایت های دانشگاهی. دروپال گزینه خوبی برای توسعه دهندگان یا افرادی است که قادر به استخدام یک توسعه دهنده هستند. اگر قصد دارید یک سایت بسیار سفارشی سازی شده بسازید که نیاز به مدیریت داده های زیادی دارد، بسیار مناسباست.
افزودن محتوا در دروپال آسان است. انواع محتوای سفارشی انعطاف پذیر هستند و گزینه های زیادی را ارائه می دهند، ماژول های مختلف زیادی وجود دارد که می توانید به سایت خود اضافه کنید (اینها مانند افزونه های وردپرس کار می کنند). کامیونیتی بزرگی دارد اما به اندازه جوملا و وردپرس خیر. مدیریت کاربر آسان است، با یک سیستم داخلی که در آن می توانید نقش های جدید ایجاد کنید و مجوزهای آنها را مشخص کنید.
  • معایب
با دروپال، درک نحوه تغییر ظاهر سایت یا اضافه کردن موارد اضافی می تواند دشوار باشد. قطعاً به اندازه وردپرس برای مبتدیان مناسب نیست.
اکثر وب‌سایت‌های دروپال دارای قالب سفارشی‌سازی شده‌ای هستند که توسط یک توسعه‌دهنده ایجاد شده است که می‌تواند بسیار هزینه بر باشد.
 
 
Wix یک پلتفرم CMS محبوب است، اگرچه محدودیت هایی دارد. ما اغلب از خوانندگانی می پرسیم که چگونه از Wix به وردپرس جابجا شوند، به این دلیل است که هر صاحب کسب و کار می داند که وردپرس قطعا بهتر از Wix است. با این اوصاف، Wix برای مبتدیان مناسب است و شاید ارزش بررسی آن را داشته باشد. این یک طرح رایگان نیز ارائه می دهد.
رابط کشیدن و رها کردن Wix ایجاد صفحاتی را که دقیقاً همانطور که می خواهید به نظر می رسد بسیار آسان می کند. می توانید هر قسمت از صفحه خود را انتخاب کرده و شروع به ویرایش کنید. قالب های از پیش ساخته زیادی وجود دارد که می توانید در Wix انتخاب کنید. و کاملا رسپانسیو هستند، بنابراین در موبایل و رایانه عالی به نظر می رسند. می‌توانید برنامه‌های زیادی را از Wix App Market به سایت خود اضافه کنید. این افزونه ها مانند افزونه های وردپرس برای ارائه ویژگی های جدید به سایت شما کار می کنند.
  • نکات منفی
هنگامی که یک الگو را در Wix انتخاب کردید، نمی توانید آن را به قالب دیگری تغییر دهید. این می تواند به این معنی باشد که شما با طرحی گیر کرده اید که برای سایت شما کاملاً مناسب نیست.
شما نمی توانید یک فروشگاه تجارت الکترونیک را در Wix راه اندازی کنید مگر اینکه به یک برنامه پولی ارتقا دهید، و حتی در آن صورت، فقط می توانید از درگاه هایPayPal یا Authorize.net استفاده کنید.
Wix به شما این امکان را نمی دهد که به راحتی داده های خود را بارگیری و صادر کنید. می‌توانید پست‌های وبلاگ خود را دانلود کنید (البته نه تصاویرتان) تا آنها را جابه‌جا کنید، اما اگر صفحاتی در سایت خود دارید، باید آن‌ها را به صورت دستی کپی و جای‌گذاری کنید. اگر از طرح رایگان استفاده می کنید، نام دامنه و تبلیغات با برند Wix در سایت خود خواهید داشت. تبلیغات برای Wix کسب درآمد می کند نه شما.
  • قیمت گذاری
اگر از نام دامنه با مارک Wix و تبلیغات در حال اجرا در سایت خود راضی هستید، می توانید به صورت رایگان از Wix استفاده کنید. برنامه های پولی انعطاف پذیری بیشتری را ارائه می دهند و از 13 دلار در ماه شروع می شوند. و برای درگاه پرداخت آنلاین باید هزینه ۲۳ دلار در ماه یا بیشتر را بپردازید.
 
بهترین پلتفرم CMS کدام است؟
ما معتقدیم WordPress.org بهترین پلتفرم CMS و سازنده وب سایت در جهان است. بیش از 43 درصد از تمام وب سایت های موجود در اینترنت توسط وردپرس طراحی شده اند و دلیل خوبی برای آن وجود دارد.
وردپرس هر آنچه را که می خواهید در یک پلتفرم CMS عالی دارد. شروع کار آسان است و بسیاری از شرکت های هاست وردپرس یک فرآیند نصب با یک کلیک را ارائه می دهند. همچنین شما می توانید عملکرد آن را تقریباً به هر شکلی که فکر می کنید با استفاده از افزونه ها (که مانند برنامه های وردپرس هستند) گسترش دهید.
هیچ محدودیتی برای کارهایی که می توانید با وردپرس انجام دهید وجود ندارد، و اگر متوجه شدید که با رشد سایت خود به فضای بیشتری نیاز دارید، می توانید به راحتی هاست خود را ارتقا دهید.
 
در این آموزش 8 تا از بهترین و محبوب ترین پلتفرم های CMS در سال 2023 (پارت 2) را معرفی کردیم. امیدواریم این مقاله آموزشی برای شما مفید بوده باشد، برای دیدن باقی آموزش ها میتوانید وارد منوی پشتیبانی بخش آموزش ها شوید، در صورتی که درباره این آموزش به مشکل یا سوالی برخورد کردید، میتوانید آن را در بخش دیدگاه بیان کنید.
 
 
 
 
 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

خرید هاست

 

آموزش های مرتبط