این افزونه برای بهینه سازی دیتابیس ‚ حذف ‚ افزودن و یا تعمیر جداول دیتابیس از طریق وردپرس طراحی شده است.
جهت کار با این افزونه ابتدا آن را دانلود و فعال سازی کنید.
وارد پیشخوان وردپرس خود شوید. خواهید دید که گزینه Database به منوی شما اضافه شده است. با کلیک بر روی آن به صفحه اصلی این افزونه منتقل میشوید.
در بخش Database که شامل اطلاعات دیتابیس است میتوانید به ترتیب هاست‚ نام ‚ کاربر ‚ نوع و نسخه دیتابیس را مشاهده کنید.
همچنین در قسمت پایین آن اطلاعات جداول را به شما نشان میدهد. در این بخش میتوانید افزونه ای را که باعث اضافه شدن رکورد زیادی است را بیابید.
زیرمنوی Optimize Database امکان بهینه سازی را به شما میدهد. با کلیک بر روی Yes مقابل هر گزینه میتوانید آن را به لیست بهینه سازی خود اضافه کنید و در انتها لیست خود را با کلیک بر روی Optimize بهینه سازی کنید.
بخش Repair DB به شما امکان تعمیر دیتابیس را در هنگامی که با مشکلی روبرو شده اید میدهد. در این قسمت نیز مانند بخش قبل میتوانید جداولی را که مایل به تعمیر آن ها هستید انتخاب کرده و در انتها روی Repair کلیک کنید.
بخش دیگری به نام Empty/Drop Tables وجود دارد که به وسیله آن میتوانید رکوردهای هر یک از جداول را خالی کنید یا بطور کلی جدولی را از دیتابیس خود حذف کنید. کاربرد این بخش برای زمانی است که میخواهید جدول افزونه غیرفعالی را حذف کنید و دقت داشته باشید این کار غیرقابل بازگشت است.
در مقابل هر گزینه دو مورد برای انتخاب وجود دارد برای خالی کردن از Empty و برای حذف از Drop استفاده کنید. در نهایت روی گزینه Empty/Drop کلیک کنید.
نکته: این کار بسیار حساسی است در صورت نیاز ‚ توصیه میشود قبل از انجام این کار از دیتابیس خود بک آپ گیری کنید.
قسمت Run SQL Query زمانی که کوئری های SQL نیاز به اجرا دارند کاربردی است. به این صورت که میتوانید آن ها را به حالت مستقیم از پیشخوان وردپرس خود اجرا کنید. پس از وارد کردن کدهای مربوطه روی Run کلیک کنید تا اجرا شوند.
همچنین میتوانید برنامه ریزی پشتیبان گیری ‚ بهینه سازی و تعمیر خودکار را فعال و زمابندی کنید . این زمانبندی را میتوانید از منوی کشویی روبروی هریک از گزینه ها انتخاب کنید. این زمانبندی بصورت Minutes دقیقه ‚ Hours ساعت ‚ Days روز ‚ Weeks هفته ‚ Months ماه ‚ میباشد.
اما توصیه ما این است که برای انجام هر یک از این عملیات از گزینه خودکار استفاده نکنید.
آموزش های مرتبط:
آموزش بهینه سازی دیتابیس وردپرس
آموزش غیر فعال کردن افزونه در وردپرس
آموزش رفع مشکل نصب نشدن افزونه ها
آموزش غیر فعال سازی دستی افزونه وردپرس در هاست