آموزش ها-هاست نگار

گوگل آلرت چیست؟

 

برای کسانی از شما که تا به حال نام Google Alerts را نشنیده اید: در حال از دست دادن فرصت هستید. Google Alerts یکی از محبوب ترین ابزارهای بازاریابی دیجیتال رایگان است که برای نظارت بر رسانه ها در دسترس است.
در این راهنما، ما دقیقاً متوجه خواهیم شد که Google Alert چیست، و اینکه چگونه یک هشدار را تنظیم کنیم. چه یک مبتدی در Google Alerts باشید یا یک با تجربه همه چیزهایی برای یادگیری وجود دارد.
 
Google Alerts چیست؟
Google Alerts در سال 2003 راه اندازی شد. این سرویس به شما امکان نظارت بر وب را می دهد و هنگامی که نتیجه جدیدی مطابق با عبارت جستجوی شما ظاهر می شود، از طریق یک ایمیل به شما اطلاع می دهد. Google Alerts به شما امکان می دهد هر کلمه یا عبارت کلیدیی را که دوست دارید نظارت کنید. اگر در نتایج موتور جستجوی گوگل ظاهر شود، یک ایمیل دریافت خواهید کرد. می‌توانید از این سرویس برای ردیابی منابع خبری، پست‌های وبلاگ، وب، ویدیوها، کتاب‌ها و انجمن‌های گفتگو به هر زبان و منطقه‌ای که انتخاب می‌کنید استفاده کنید.
 
برای چه چیزی می توانید از Google Alerts استفاده کنید؟
یکی از خوبی های استفاده از Google Alerts این است که بسیار انعطاف پذیر هست، شما می توانید به معنای واقعی کلمه هر چیزی را که می خواهید نظارت کنید. با این حال، برای بازاریابان و صاحبان مشاغل کوچک، چند مورد ضروری برای Google Alerts وجود دارد که همه باید آنها را انجام دهند. در اینجا به برخی از آنها اشاره می کنیم:
 
1. برند خود را نظارت کنید
حفظ شهرت و نام تجاری خود حتی برای کوچکترین مشاغل ضروری است. اغلب، مشتریان شما مستقیماً به سراغ شما نمی آیند تا در مورد چیزی شکایت کنند، مگر اینکه شما درخواست کرده باشید، اما آنها در مورد آن به صورت آنلاین در جاهای مختلف صحبت می کنند. دانستن اینکه برند شما چقدر مثبت یا منفی دریافت می‌کند، می‌تواند به شما کمک کند تا قدم‌های درستی برای بهبود مستمر بردارید. دانش اولین قدم برای موفقیت است!
 
2. مراقب رقبا باشید
تجزیه و تحلیل رقبا به شما کمک می کند تا از آنچه که دیگران در صنعت شما در حال انجام آن هستند، آگاه باشید. خواه به شما کمک کند محصولات، خدمات و ویژگی های آنها را بهتر درک کنید تا بتوانید مکالمات فروش خود را تطبیق دهید، یا به سادگی از کمپین های بازاریابی آنها الهام بگیرید. اینکه بدانید رقبای شما چه کاری را به خوبی انجام می دهند، هرگز ضرری ندارد. یا شاید در یک خبر از آنها نام برده شده است که در آن مورد رسوایی قرار گرفته اند.
 
3. نظارت بر موضوعات مرتبط
نظارت بر موضوعات مرتبط با برند و مخاطبان می تواند به شما کمک کند تا درک بهتری از فضایی که در آن فعالیت می کنید به دست آورید. همچنین می تواند به شما کمک کند تا محتوای مرتبط و پست های مرتبط در رسانه های اجتماعی را برای مخاطبان خود ایجاد کنید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که یک هشدار برای یک کلمه خاص یا کلمه کلیدی خاص مرتبط با آن موضوع تنظیم کنید.
 
نحوه تنظیم Google Alerts
تنظیم Google Alerts به سادگی جستجو در گوگل است.
1. به https://www.google.com/alerts بروید.
2. کلمات کلیدی را که می خواهید نظارت کنید تایپ کنید.
 
 
3. اگر قبلاً وارد حساب Google خود نشده‌اید، ایمیلی را که می‌خواهید اعلان‌های Google را در آن دریافت کنید وارد کنید. اگر قبلاً وارد Google شده اید، به طور خودکار این آدرس را با آدرس ایمیل Google شما پر می کند. اگر می‌خواهید اعلان‌ها را به آدرس ایمیل دیگری ارسال کنید، ابتدا باید از حساب Google خود خارج شوید. با این حال، توجه داشته باشید که برای تنظیم یک هشدار به یک حساب Google نیاز دارید.
 
 
4. اختیاری: تنظیمات جستجو و اعلان را تغییر دهید، با کلیک بر روی "Show Options"، با چند تنظیمات مختلف برای هشدار گوگل خود روبرو خواهید شد.
 
 
در قسمت How often می توانید بین دریافت اعلان تصمیم بگیرید:
"As it happens": به محض اینکه Google نتیجه‌ای مطابق با عبارت جستجوی شما پیدا کرد، یک ایمیل دریافت خواهید کرد. در نظر داشته باشید که برای موضوعات گسترده، ایمیل های زیادی دریافت خواهید کرد!
"At most once a day": اگر چندین نتیجه در یک روز دریافت شود، آنها در یک اعلان ایمیل روزانه گروه بندی می شوند. در صورت عدم نتیجه، هیچ ایمیلی دریافت نخواهید کرد.
"At most once a week": مشابه تنظیمات قبلی، تمام نتایج یافت شده در طول هفته را در یک اعلان ایمیل هفتگی دریافت خواهید کرد. باز هم اگر نتیجه ای پیدا نشد، ایمیلی دریافت نخواهید کرد.
 
در قسمت Sources می توانید همه یا برخی منابع را از لیست زیر انتخاب کنید:
  • "Automatic": این گزینه پیش فرض است و فقط شامل "اخبار"، "وبلاگ" و "وب" است.
  • "News": فقط شامل سایت‌های خبری مانند نیویورک تایمز، سی‌ان‌ان، رویترز…
  • "Blogs": فقط شامل وبلاگ ها می شود
  • "Web": شامل وب سایت های دیگری است که اخبار یا وبلاگ نیستند
  • "video": شامل سایت هایی مانند YouTube، Vimeo، DailyMotion است. هشدارها فقط با توضیحات متنی ویدیوها مطابقت دارند و نه خود محتوای ویدیویی.
  • "Books": شامل کتاب‌های تألیفی است که در Google Books ظاهر می‌شوند
  • "Discussions": شامل انجمن های آنلاین عمومی مانند Reddit، Quora و IGN Boards است
  • "Finance": شامل سهام و اخبار مالی است
در قسمت Language به شما امکان می دهد تمام زبان ها یا یک زبان خاص را نظارت کنید. در حال حاضر امکان انتخاب چندین زبان خاص وجود ندارد.
در قسمت Region به شما امکان می دهد تمام کشورها یا یک کشور خاص را نظارت کنید. مشابه زبان، فقط می توانید یک یا همه را انتخاب کنید.
 
و در قسمت آخر How many نوع جستجو ها را مشخص میکنید.
«Only the best results»: گوگل نتایجی را که مرتبط‌تر می‌داند انتخاب و انتخاب می‌کند، اما مشخص نیست که چگونه تصمیم می‌گیرد.
"All results": همه چیزهایی را که نمایه شده است به شما نشان می دهد
روی دکمه Create Alert کلیک کنید تا Google Alert رایگان خود را راه اندازی کنید!
 
محدودیت های Google Alerts چیست؟
در حالی که به نظر می رسد Google Alerts برای یک ابزار رایگان بسیار خوب است، متاسفانه چند ویژگی اصلی وجود دارد که برای بازاریابان دیجیتال از دست رفته است.
 
1. بدون نظارت بر رسانه های اجتماعی
این یکی از بزرگترین معایب Google Alerts است. در حالی که به خوبی وب را رصد می کند، Google Alerts به شما اجازه نظارت بر سایت های رسانه های اجتماعی محبوب مانند فیس بوک، اینستاگرام، تیک تاک و توییتر را نمی دهد. این روزها، با توجه به استفاده بیش از 58 درصد از جمعیت جهان از رسانه های اجتماعی، اتکا به ابزار نظارتی که رسانه های اجتماعی را پوشش نمی دهد، می تواند یک نقطه کور بزرگ باشد.
 
2. فقط از صفحات نمایه شده نتایج می دهد
Google وب را جستجو میکند تا صفحات ایندکس شده را فهرست کند، که پس از جستجوی Google در نتایج جستجو ظاهر می شوند. این صفحات به عنوان "صفحات ایندکس شده" شناخته می شوند. با این حال، میلیون‌ها صفحه وب به دلایل زیادی در نهایت ایندکس نمی‌شوند. آنها ممکن است ترافیک زیادی نداشته باشند، یا توسط شخصی درخواست حذف آنها شده باشد، یا مطالب توهین آمیز نشان دهند.
 
در این آموزش درباره گوگل آلرت و طریقه ست کردن آن را توضیح دادیم. امیدواریم این مقاله آموزشی برای شما مفید بوده باشد، برای دیدن باقی آموزش ها میتوانید وارد منوی پشتیبانی بخش آموزش ها شوید، در صورتی که درباره این آموزش به مشکل یا سوالی برخورد کردید، میتوانید آن را در بخش دیدگاه بیان کنید.
 
 
 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

خرید هاست

 

آموزش های مرتبط